To je to što me zanima!

Blizanka nagovorila Elin da ostane u braku s Tigerom?

Sestra blizanka navodno je rekla prevarenoj ženi Tigera Woodsa da se uvijek može rastati kasnije. Elin i Tiger nedavno su se ljubili i grlili u javnosti
Vidi originalni članak

Prevarena supruga Elin Nordegren (30), doznavši za brojne prevare Tigera Woodsa (34), angažirala je odvjetnika da pripremi dokumente za rastavu. Američki mediji prenose da se u posljednji trenutak predomislila zbog sestre blizanke Josefin. Njih dvije su emocionalno bliske, a Josefin je navodno nagovorila Elin riječima da ništa ne radi dok se ne ohladi. Rekla joj je da papire uvijek može i kasnije podnijeti.
- Kad je Tiger rekao Elin da se stvarno želi promijeniti, Josefin je bila to koja ju je nagovorila da mu pruži priliku - otkriva izvor blizak blizankama. Josefin je navodno istaknula Elin koliko je važno u tim trenucima misliti i na djecu, Samanthu (2) i Charlieja (1). Tigera i Elin nedavno su vidjeli kako se grle i ljube u javnosti, a ona je najavila da će mu se i doseliti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • meemee 12.03.2010.

    Slažem se. Razvod uvijek moš potpisat i velike odluke donose se hladne glave. A da bih mu ja oprostila... cisto sumnjam.

  • šuma 12.03.2010.

    Ova Elin je baš lipa ženska.

  • the.king 12.03.2010.

    Novac je nju nagovorio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare