To je to što me zanima!

Blizanke postale hit na TikToku: Jedna je fitness influencerica, a druga postala časna sestra...

Christie redovito objavljuje videe u kojima vježba, pazi na prehranu i hvali se svojim napretkom, a sada je otkrila da je njezina sestra, jednojajčana blizanka, časna sestra
Vidi originalni članak

Sestre Anderson iz Nove Škotske u Kanadi postale su hit na TikToku. Blizanke su, jedna je fitness influencerica, a druga časna sestra.

POGLEDAJTE VIDEO:

@christieannefit Joy is the infallible sign of the presence of God. And when I look at my sister all I see is joy. 💞 #nun #twins #religioussister #sisters #love #god #peace #family #fyp #trending #viral ♬ original sound - :)

POGLEDAJTE VIDEO:

Christie redovito objavljuje videe u kojima vježba, pazi na prehranu i hvali se svojim napretkom, a nedavno je otkrila da je njezina sestra časna sestra. 

@christieannefit Always a good time with sister sister 👯 #twins #identicaltwins #sisters #nun #relgioussister #gym #fitness #workoutmotivation #fyp #trending ♬ Chasing Highs - Sped Up Version - ALMA

Influencerica je odlučila rušiti predrasude o djevojkama koje se odluče zarediti, pa je tako otkrila da njezina sestra također uživa u svakodnevnim aktivnostima, poput rolanja, klizanja i dizanja utega. U svojoj sestri, otkrila je, vidi ljepotu, mir, ljubaznost, snagu i slobodu. Prikupila je više od 38.5 milijuna pregleda i 5.4 milijuna lajkova u šest dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@christieannefit Gratitude first 🙏🏼 🕊️ @Santana Anderson . #nun #religioussister #catholic #prayer #funny #family #fyp #trending #love #funnyreels #god ♬ My Heart Will Go On (sound) - TikTok Effects ID

Snimila je i nekoliko smiješnih skečeva, a u jednom od njih blizanke ručaju s Christienim supugom. Par se iznenadni kada časna sestra započne molitvu prije ručka, pa se nastavi moliti s njom. 

'IZGLEDA TAKO LAKO' Genijalan video tutorijal za blagdansku manikuru u par poteza postao hit na TikToku

- Zabavno je vidjeti časne 'u divljini. Nekada zaboravim da i one imaju normalne živote - napisao je pratitelj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prodajem drva 09.12.2023.

    I jedna i druga znaju da nije sapun

  • 09.12.2023.

    Ova časna kao prostitutka

  • 09.12.2023.

    Sve za tik tok

Komentiraj...
Vidi sve komentare