To je to što me zanima!

Bobbi Kristina: Molim se da izrastem u fenomenalnu curu

Volim te uvijek i zauvijek! Ti si moje srce. Ti si moj život. Ti si moje sve. Molim se da izrastem onakva kakva si znala da ću postati, poručila je Bobbi pokojnoj majci
Vidi originalni članak

Bobbi Kristina Brown (20) za svoj rođendan pokojnoj majci Whitney Houston napisala je dirljivu posvetu u kojoj je istaknula kako joj majka neopisivo nedostaje.

- Volim te uvijek i zauvijek! Ti si moje srce. Ti si moj život. Ti si moje sve. Molim se da izrastem onakva kakva si znala da ću postati, fenomenalna žena - stoji u poruci na Bobbi Kristininu Instagramu. 

Kći pokojne glazbene dive, koja je preminula prošle veljače, navodno je trudna s Nickom Gordonom. Zaručili su se prije četiri mjeseca, još nemaju datum svadbe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • feba 09.03.2013.

    Ne vjerujem da je željela da bude to što je počela biti ali odrastati uz takve roditelje treba mnogo snage i zdrave pameti da se pobjegne iz tog uzora

  • veron 09.03.2013.

    uh,što ne volim takvu bahatu djecu od poznatih pjevača,glumaca itd.....ne znaju kako doći do izražaja,a onda droga,droga...o njoj ne treba ni pisati.nije vrijedna ni spomena.

  • Ubananismo 08.03.2013.

    prije ču ja dobiti na bingu kojeg neigram nego se ona promjeniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare