To je to što me zanima!

Bobbi Kristina u dva mjeseca imala tri automobilske nesreće

Pretpostavlja se da je Bobby Brown (19) izgubila kontrolu nad automobilom dok je skretala u naselje. Vozila je preko pločnika i pritom udarila nekoliko stabala
Vidi originalni članak

Kći pokojne pjevačice Whitney Houston sudjelovala je u prometnoj nesreći u srijedu u kojoj je njezin automobil, Chevrolet Camaro, potpuno uništen. Automobil je primjetio jedan od prolaznika koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. 

Pretpostavlja se da je Bobby Brown (19) izgubila kontrolu nad automobilom dok je skretala u apartmansko naselje. Vozila je preko pločnika i pritom udarila nekoliko manjih stabala prije nego što se zaustavila u parku. Policija ne vjeruje da je Bobby bila pod utjecajem droge ili alkohola. Njezin glasnogovornik još nije dao izjavu za javnost. Prošla su samo dva mjeseca od posljednje nesreće koju je Bobbi imala. 

Tad je s njom bio i Nick Gordon, njezin posvojeni brat. Prednji dio automobila potpuno su uništili, a navodno je do sudara došlo jer je su se Nick i Bobbi Kristina prije posvađali. No, to nije sve. Početkom ovog mjeseca Kristina je slučajno udarila Nickov automobil kad je pokušala natraške ući u garažu. I tad je nanijela veliku štetu Nickovom automobilu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 29.11.2012.

    treba maloj stat na kraj da i ona nebi završila tragično i to što prije!

  • paukiraketa 29.11.2012.

    kako lijepa zena rodi ruzno dijete

  • AtlanticCity 29.11.2012.

    kupi toyota corolla a ne cadillac

Komentiraj...
Vidi sve komentare