To je to što me zanima!

Bobbi Kristina umire, a tuži je zbog sudara i traži odštetu

Iako je tužitelj stradao još prije šest mjeseci, kad se Bobbi Kristina svojim terencem zabila u njegov automobil, tek sad traži odštetu od pet milijuna kuna
Vidi originalni članak

Bio sam u induciranoj komi i na respiratoru. Gledao sam smrti u oči, a i danas osjećam posljedice frakture lubanje i kralježnice, stoji u tužbi koju je Russell J Eckerman podnio protiv Bobbi Kristine Brown (22).

Iako je tužitelj stradao još prije šest mjeseci, kad se kći pokojne pjevačice Whitney Houston svojim terencem zabila u njegov automobil, tek sad traži odštetu od pet milijuna kuna.

- Duguje mi taj novac jer zbog njezina nemara još otplaćujem dugove u kojima sam se našao zbog nagomilanih računa iz bolnice - rekao je Russell. Kristina je početkom siječnja, nekoliko dana prije nego što su je našli bez svijesti u kadi, zbog prebrze vožnje, pretjecanja i nepoštivanja razmaka između vozila skrivila sudar u kojem su stradala tri automobila.

- Zašto se pola godine poslije sjetio tužiti Bobbi? Očito se samo želi dočepati njezina novca. Djevojka je na samrti, a on joj šalje poziv za sud. Može ga biti sram - komentirali su Kristinini prijatelji i obitelj. Ozlijeđeni Eckerman tražit će odštetu i od automobilske tvrtke. Tvrdi da mu se nije otvorio prednji zračni jastuk, a sumnja i na neispravnost sigurnosna pojasa. Sudac još nije odredio datum ročišta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kristina27 03.07.2015.

    pa oni imaju dosta novca. neznaju ni gdje ce snjima.

  • kung fu panda 03.07.2015.

    ma dajte ok mala je na samrti ali i ovaj momak je bio u komi radi nje uostalom familija se i sama buni jer i oni nisu tamo radi ljubavi nego love

  • GrupaMedium 02.07.2015.

    ajme.. ona umire kao toni cetinski sto puta dnevno... daj objavite da je vec jednom progledala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare