To je to što me zanima!

Bobby Brown oženio je svoju menadžericu na Havajima

Mi smo najsretniji par na svijetu. Ovo je bio jedan prekrasan dan koji smo proveli s obitelji i najdražim prijateljima, izjavili su Bobby i Alicia poslije intimne ceremonije
Vidi originalni članak

Bobby Brown (43) oženio se je svoju menadžericu Aliciu Etheredgeu utorak na privatnoj ceremoniji na Havajima. Brown je bio okružen svojom djecom Landonom (23), La'Princiom (22), Bobbyjem mlađim (19), i trogodišnjim Cassiusom koji je njihovo zajedničko dijete. Bobby Kristina (19), kćer iz braka s Whitney, nije prisustvovala vjenčanju. 

- Mi smo najsretniji par na svijetu. Ovo je bio jedan prekrasan dan koji smo proveli s obitelji i najdražim prijateljima - izjavili su Bobby i Alicia. 

Bobby za vjenčanje nije odjenuo klasično odijelo, već je nosio crvene hlače i bijelu košulju te tenisice u istoj boji. Bobby i Alicia zaručili su se 2010. godine, tri godine nakon što su se rastali Bobby i Whitney. Par je bio u braku burnih 14 godina. Whitney je preminula u veljači ove godine jer se predozirala kombinacijom alkohola i lijekova. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ovca009 20.06.2012.

    Super, sve najbolje, samo budite dovoljno daleko

  • Nip09 20.06.2012.

    Predozirala kombinacijom alkohola i lijekova? Alkohol uopce nije nadjen, cak ni u tragovima, a lijekovi su nadjeni u normalnim dozama. Procitala sam izvjesce od 45 stranica koje je njenu smrt klasificiralo nenamjernim utapanjem, najvjerojatnije uzrokovanim srcanim udarom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare