To je to što me zanima!

Bodybuilder zaprosio seks lutku nakon 8 mjeseci: Kupaju se, a pizzu jede s njenih bujnih grudi

Jurij i Margo savršeno se razumiju. Na fotografijama koje objavljuju može se vidjeti kako je on vodi na odmore na egzotična mjesta, ide s njom u izlazak, kupaju se skupa u kadi, a objavljuju čak i fotografije iz kreveta...
Vidi originalni članak

Bodybuilder i glumac Jurij Toločko ima najneobičniju djevojku na svijetu. Poznat je javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, koju će i oženiti čim prođe pandemija. Par je u vezi više od godinu dana, a njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati više od 30 tisuća ljudi. Zaprosio ju je, kako kaže, nakon samo osam mjeseci veze. 

POGLEDAJTE VIDEO: Želi izgledati kao lutka na napuhavanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, Margo nije obična lutka već ju je Jurij 'doradio'. Odveo ju je na plastičnu operaciju kako bi imala više samopouzdanja. 

- Počela je razvijati komplekse. Kad sam je na fotografijama predstavio svijetu, bilo je puno kritika i ona se počela osjećati nesigurno, pa smo se odlučili za plastičnu operaciju. Jako se promijenila. U početku je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se navikao - ispričao je Jurij. 

Jurij i Margo savršeno se razumiju. Na fotografijama koje objavljuju može se vidjeti da je vodi na odmore na egzotična mjesta, vodi je u izlazak, kupa se s njom u kadi, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta i dok vježbaju.

- Ne može sama hodati, treba joj pomoć. Margo ne zna kuhati, ali voli gruzijsku kuhinju. Njeno najdraže jelo je khinkali. U njoj je nježna duša - kaže Jurij, koji je svojoj djevojci napravio i profil na Instagramu. Čak tvrdi da joj je pronašao i posao konobarice u lokalnom baru.

Ovog vikenda objavio je fotografiju na kojoj Margo leži na stolu, a on jede pizzu s njezinih grudi. Stavio je eksplicitan opisu u kojemu priča o njihovom seksu. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • marijan000 09.06.2020.

    blago njemu, bar mu ne zvoca svaki dan 😁😁

  • sexy_trubadur 09.06.2020.

    zaprosio je ,,a ona mu nije prestala odgovarati da..da..da..da..i onda su narcili pizzu ,koji intelekt

  • 08.06.2020.

    Šta prirodne ne voli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare