To je to što me zanima!

Bog groma se u 'Thor 3' vraća s jako jednostavnim kostimom

Do sada se Thor u svakom filmu u kojem smo ga mogli vidjeti pojavljivao u sve kićenijoj i kićenijoj odori. No izgleda da će se bog groma u trećem filmu vratiti u stvarno jednostavnoj odori
Vidi originalni članak

U petak je bio posljednji dan produkcije na setu 'Thor: Ragnarok', i sada je vrijeme da krene postprodukcijski period u kojem će se dodati razno razni efekti, 'ispeglati' nedostaci te riješiti ostale probleme. U videu kojeg su objavili redatelj Taika Waititi i Chris Hemsworth vidjeli smo Thora u njegovoj cjelokupnoj odori, no fotografija koju je objavio poslije pokazala nam je da stvari drugačije stoje.

Pogledajte video

Kako se može vidjeti, Thorova odora je značajno manje raskošna nego što je bila, primjerice u 'Thor: Svijet tame', gdje je bila poprilično nakićena. No ovaj put niti je na oklopu ista količina dodataka, a čak su i njegovi štitnici za ruke značajno jednostavniji.

Glumac se na svojoj fotografiji osvrnuo i na bitku koju Indijanci vode u SAD, glede navodnih 'prava' na zemlju ili vodu.

'Thor: Ragnarok' krenuo je sa snimanjem prije nekoliko tjedana, o čemu smo već pisali, a uz Chrisa Hemswortha u naslovnoj ulozi i Marka Ruffala u ulozi Hulka, u njemu glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban i Cate Blanchett.

Uz njih se u 'Thor: Ragnarok' pojavljuje i Tom Hiddlestona a potvrđenja je i uloga Anthonyja Hopkinsa. Uz gore nabrojane glumce, valja spomenuti i da Idris Elba reprizira ulogu Heimdalla, a Jaimie Alexander ponovno je Sif. Film se u kinima očekuje otprilike za godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Plavusa 13 Pink G 31.10.2016.

    Hmmmm...u skromnoj odori...hmmmm, ako nije gol nisu nista napravili....:)

  • CFC17 31.10.2016.

    Kakav Thor 2? To je 3 dio. Jeste jadni ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare