To je to što me zanima!

'Bog mi je dao karijeru, ali je zasad nemam gdje proslaviti'

Ovog ljeta imao sam mnoge gaže, ali želim napraviti veliki koncert za svoje obožavatelje. Ne znam hoću li uspjeti jer u Areni nema struje, kaže Dražen Zečić
Vidi originalni članak

Dražen Zečić (47) u rodnom Splitu htio je obilježiti 25 godina karijere. Problem je nastao zbog stečaja Spaladium Arene jer trenutačno ne radi.

- Ovog ljeta imao sam mnoge gaže, ali želim napraviti veliki koncert za svoje obožavatelje. Ne znam hoću li uspjeti jer u Areni nema struje i zasad to nije moguće - kaže pjevač.

Dodao je da je snimio 15 albuma i veseli se uspjehu svoje vinarije. Zečić u Kutjevu ima 5000 čokota traminca i time nastavlja obiteljsku tradiciju u proizvodnji bijelog vina.

- Govorili su mi da sam bedast, no ja nikad nisam odustajao - rekao je Zečić. Osim uspjeha, u životu su ga sustigli mnogi problemi. Otac mu je 1973. godine završio u zatvoru i srušili su im kuću. Bager ju je sravnio, a Dražen je ostao u kući i spasio se u zadnji čas. Posljednjih godina uspješno se bori s aritmijom srca i dosad je nekoliko puta izbjegao operaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 03.09.2014.

    S tom facom nikad nećeš biti na naslovnicama.

  • sindica2 02.09.2014.

    Meni jako drag pjevač,jednostavan obiteljski čovjek koji nije stekao slavu puneći novine glupostima i aferama,nego samo svojim lijepim pjesmama......

  • kresimirvulic 02.09.2014.

    Pa proslavit ćemo tu uz bačve Zeko. Ništa se ti ne brini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare