To je to što me zanima!

Bogat program za kraj srpnja samo u Culture Clubu Revelin

Nakon Revelin Electronic Festivala i dovođenja DJ-a koji su u zadnje vrijeme skočili na svjetskim chartovima, Culture Club Revelin nastavlja udarnim tempom
Vidi originalni članak

Nakon Revelin Electronic Festivala i dovođenja DJ-a koji su u zadnje vrijeme skočili na svjetskim chartovima, Culture Club Revelin nastavlja udarnim tempom, te svaki dan u tjednu svojim posjetiteljima nudi zabavu do ranih jutarnjih sati.   

Za kraj srpnja Culture Club Revelin opet je pripremio raznosvrsni klupski program i podgrijao ljetnu zabavu.  

U sklopu ljetne rezidencije 24.7.2014 ponovno nam dolazi jedan od najcjenjenijih house  DJ-a na svijetu Mark Knight

Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-eva i producenata trenutno u svijetu, ovoga ljeta drži rezidenciju u dubrovačkome Culture Clubu Revelin, inače jedinu na ovim prostorima, a dubrovačka publika ponovno će ga moći gledati 24.7.2014. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. Za Marka Knighta kao producenta možemo reći da je nepresušno vrelo novih uspješnica: You Got The Love (Mark Knight remix), Man With The Red Face, Downpipe, Conscindo, Good Times, Devil Walking, Alright, Nothing Matters - popis je beskrajan. Po mnogima Mark Knight je izrazito kvalitetan DJ i uzor mnogim house DJ-ima, a njegovi su setovi prava poslastica kvalitetnih house ritmova.Upravo je izdao treći dio njegovog serijala "Bullets", a EP donosi dvije posve nove klupske trake.

Za svoj prvi nastup u Culture Clubu Revelin izjavio je u nedavnom intervjuu.

- Bila je to odlična noć i veoma se radujem ostatku rezidencije. Hrvati su dobro upućeni u klupsku glazbu, možete se poigrati izborom play liste, što je san svakoga DJ-a.  Sam klub Revelin je nevjerojatan, veoma jedinstven, ubojica od  sound sistema, očaravajuća atmosfera, što bi čovjek više od toga mogao poželjeti - rekao je. 

DJ Lia 25.7.2014 @Culture Club Revelin   

DJ Lia potom uhvatila se „Zločeste igra zavođenja“ - obrada popularne pjesme 'Wicked game' u suradnji s Nitom ubrzo je osvojila top ljestvice širom zemlje, a zarazni ritmovi širili su se i dalje te je DJ Lia brzo dobivala muzičke angažmane i van granica, Već slijedeće godine izdaje drugi singl ’Fancy with You’ koji u potpunosti predstavlja njen stil, te je postao hit mnogih mađaraskih TV i radio postaja. Dj Lia zarazila je publiku svojim energičnim setovima punim iznenađenja, te postala jedan od najtraženijih DJ-a u Mađarskoj i okolnim zemljama. Nedavno je završila novi singl ’Hear Me’ za koji su remix radili Mike Newman, Jorge Montia & Coqui Selection ili Muzikfabrik. Prošle godine atraktivna Dj Lia rasplesala je svojim energičnim setovima dubrovačku publiku, a kako igra zavođenja izgleda u elektro ritmovima provjerite 25.7.2014 u Culture Clubu Revelin.

Cijene karata:

70 kn pretprodaja / 100 kn na ulazu

VIP 120 kn pretprodaja/ 150 kn na ulazu   

I za kraj srpnja 26.7.2014  u Culture Club Revelin scensko glazbeni show La Fiesta ponovno će očarati publiku ovog puta u glamuroznom izdanju Feathers&Crystals" U svom četvrtom izdanju scensko glazbeni spektakl La Fiesta donosi nam neobičan spoj klasičnog baleta sa elektronskim ritmovima, nastup zanosne DJ Flower, te akrobacije na šipci, led robote i atraktivne performerice u glamuroznim kostimima. U svakom novom izdanju La Fiesta zavlada klupskim prostorom donoseći publici najbolje svjetske artiste, plesače i klupske performanse.

Kralj mixa DJ Chuckie zasvirati će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin 

  DJ/Producent Chuckie, koji se nevjerojatnom brzinom probio na svim svjetskim top listama nastupit će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin. 

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja, a poseban“Dirty Dutch” klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal. 

Veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta. Stoga za završetak srpnja možemo očekivati pravu eksploziju ritmova i svjetlosnih efekata i dobru klupsku zabavu, kakvu ovaj majstor mixa priređuje na svojim partyjima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja/ VIP pretprodaja . 200 kn,150 kn na ulazu/VIP 250 kn 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare