To je to što me zanima!

Bogataš ponudio Kelly milijun eura za jednu strastvenu noć

Britanska glumica neugodno se iznenadila kada joj je francuski bogataš, poznat samo kao Frederic, ponudio čak milijun eura da s njim provede strastvenu noć
Vidi originalni članak

Kelly Brook (32) bila je na fotografskom snimanju kada joj je prišao nepoznati čovjek i ponudio joj ček na milijun eura da zajedno provedu jednu strastvenu noć. Scena je bila kao iz filma 'Nemoralna ponuda' u kojem Demi Moore provede jednu noć s neznancem koji joj to plati milijun dolara.

Britanska ljepotica prvo je mislila da se radi o šali, ali francuski bogataš, poznat samo kao Frederic, jednostavno nije htio odustati.

- Samo jednu noć! Molim te, jednu noć! Imam novac - počeo je vikati, a onda je i Kelly shvatila da je situacija ozbiljna.

Pozvala je zaštitare koji su napaljenog bogataša, za kojeg kažu da ima oko 30 godina, izbacili van iz hotela u kojem je bilo snimanje. Incident nije previše zabrinuo Kelly, koja je nešto kasnije zablistala na crvenom tepihu u Cannesu obučena u svjetlucavu haljinu.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • user_61420 22.05.2012.

    iskreno, za milju eura dala bih i ja. svi moji problemi bi nestali s tim novcem. rješila bih se dugova, osigurala krov nad glavom, a ostatak pametno uložila. pa kad sam davala džabe jebemu kako ne bih dala za milju

  • ZEUS 22.05.2012.

    Ma jeb* me tito ako ja ne bi pristao...XD

  • anana 22.05.2012.

    barem je pokusao. nije nista izgubio. stovise, ustedio je milijun ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare