To je to što me zanima!

Bojan Jambrošić u panici: 'Svi su mi magarci pobjegli u šumu'

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić osvojili su simpatije javnosti sudjelovanjem u showu 'Zvijezde pjevaju'. Sada su snimili pjesmu 'Zadnja stanica', a na snimanju spota imali su i jednu nezgodu...
Vidi originalni članak

'Ashley je izrežirala cijeli spot, ipak se ona time bavi pa sam joj pustio da radi sve. Tako me natjerala da prvi put u životu vozim Jet-ski, Vespu i auto star 50 godina', otkrio nam je pjevač Bojan Jambrošić (33) koji je s televizijskom producenticom Ashley Colburn (32) snimio spot za pjesmu 'Zadnja stanica'. 

Ashley je ovo bilo prvo studijsko iskustvo u kojem se, kaže Bojan, snašla više nego odlično. Tijekom snimanja spota obišli su cijelu Hrvatsku u svega nekoliko dana pa se tako u kadrovima može vidjeti Slavonija, Istra, Međimurje, Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo je Amerikanka Ashley iskoristila producentsko iskustvo i redateljsku palicu uzela u svoje ruku pa je organizirala cijelo snimanje te uz Alena Tkalčeca koji je sve snimio i montirao, osmislila cijeli spot.

- Spot smo snimali po cijeloj Hrvatskoj pa možete zamisliti koliko smo se pritom zabavljali. Htjela sam Bojanu pokazati neka od meni najdražih mjesta u Hrvatskoj, kao što su Ilok i naravno Brtonigla. Mislim da nas video odlično opisuje - rekla je Ashley.

U spotu ne nedostaje magaraca, koji su u jednom trenutku 'nestali'.

- Dok smo snimali spot, magarci su nam pobjegli u šumu pa smo morali zaustaviti snimanje na nekih sat i pol. Ashley je bila ta koja je prva potrčala u šumu za njima - priča nam Bojan kroz smijeh. 

Pjevač ističe kako ga i nakon sudjelovanja u showu 'Zvijezde pjevaju' mnogi ljudi pitaju: 'A gdje ti je Ashley?', dok nju pitaju gdje joj je Bojan. Podsjetimo, u finalu showa dogurali su do finala, a pobjedu su odnijeli Dino Jelusić (27) i Tara Thaller (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 29

  • libeluli 23.07.2019.

    Meni su oni super....baš su mi osvježili TV program....

  • 23.07.2019.

    Želim Ashley kraj sebe...

  • Papatest 23.07.2019.

    Nisu svi pobjegli ti si ostao

Komentiraj...
Vidi sve komentare