To je to što me zanima!

'Bojim se da će moja kći kad odraste upoznati nekog kao ja'

Iako su iza njega godine ovisnosti o drogi i alkoholu, kao i rehabilitacija, Robbie Williams uspio je pronaći sreću. Potpuno se promijenio otkako je zasnovao obitelj
Vidi originalni članak

Pjevač je svojim obožavateljima na druženju u Londonu otkrio da je pjesma 'Go Gentle' posvećena njegovoj kćeri Theodori. 

- Stihovi pjesme govore o mojoj brizi za nju. Brinem se da će kad odraste upoznati nekoga kao što sam ja te što će učiniti u tom slučaju - rekao je Robbie Williams (39), koji je djevojčicu dobio u rujnu prošle godine sa suprugom Aydom Field (34).

Par je prije toga u vezi bio četiri godine. Iako su iza njega i godine ovisnosti o drogi i alkoholu, kao i rehabilitacija, Robbie je napokon sretan. 

- Nema dobrih reklama ni savjeta o roditeljstvu. Prije nego što sam zasnovao obitelj, bojao sam se svega toga jer mi se činilo prestresno, no nitko ne shvaća koliko to čovjeka može preporoditi - zaključio je pjevač. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Suncica_Oblak 21.11.2013.

    Sreća, pa postoje rešetke na prozorima i ključ i bravi. :))) Svaki problem ima riješenje, pitanje je samo koliko je samo riješenje ugodno. :)))

  • 100KA_1 21.11.2013.

    neboj se i mene je strah

  • GoranaPleško-Grubić 21.11.2013.

    ...sve je manje normalnih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare