To je to što me zanima!

Manijak uhodi Brooke Shields 30 godina: 'Bojim se i za djecu'

Godinama se borim s muškarcem koji me uhodi, no sad je uvukao i moje kćeri u sve to. Ispred kuće nam ostavlja plišane igračke, rekla je na sudu glumica
Vidi originalni članak

Brooke Shields (51) je sa suprugom Chrisom Henchyjem (52) na njujorškom sudu svjedočila protiv Johna Renaldija za kojeg tvrdi da je uhodi 30-ak godina. Muškarac joj je poslao stotine pisama, poklona te je najmanje deset puta sjedio u prvom redu dok je glumila na Broadwayu.

- Ne želim živjeti u strahu i pogledavati oko sebe svaki put kad s kćerima izađem iz kuće - rekla je glumačka zvijezda koja se kao tinejdžerka proslavila ulogom 12-godišnje prostitutke u filmu 'Slatka mala'. Brooke ima kćeri Rowan (13) i Grier (10).

Suprug Chris na sudu je rekao kako se boji za sigurnost svoje obitelji. Policija je nekoliko puta opomenula Johna koji se branio da nije napravio ništa kriminalno.

- Obožavam Brooke još otkako sam bio dijete. Nisam opsjednut s njom - rekao je John.

Glumica je u 33 godine čak 2930 puta zvala zaštitarsku službu zbog uznemiravanja. Posebno se uzrujala kad joj je John poslao poruku u kojoj je spomenuo glumicu Rebeccu Schaeffer. Nju je, naime, 1989. ubio obožavatelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • montello 17.06.2016.

    odmah u zatvor s njim

  • danho 17.06.2016.

    jedna glumica koja je ruzno ostarila. bila prekrasna ko klinka, sad ko starija,milim nije ruzna ali je nekak bezveze i obicna dok ko klinka bila bas ono wow

  • -ʞǝbǝɾ- 16.06.2016.

    Ima takvih psihopata svagdje pa i kod nas. Teško ih je prepoznati i boriti se s njima ali ipak ima lijeka i za takve. Ovi nisu normalni kad 30 godina to trpe i žive u strahu. To se lako riješi, obično su kukavice i slabići s kojima treba postupiti na njihov način, a ne dozvoliti višegodišnje maltretiranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare