To je to što me zanima!

Bolest je presudila: 'Dobri duh' Aldo morao napustiti 'Farmu'

Premda su Alda svi voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna Aldo se žalio na povišenu temperaturu i jake bolove u leđima te je par dana izbivao s farme primajući propisanu terapiju. Aldu se stanje poboljšalo i uz dozvolu liječnika vratio se među farmere, no čini se kako se protiv bolesti ipak ne može boriti.

Nakon dugog razmišljanja i propitivanja, Aldo je shvatio da mu je zdravstveno stanje važnije i kako unatoč velikoj želji, ipak nije u stanju nastaviti svoju farmersku avanturu. 

- Bilo mi je jako teško to odlučiti, ali nažalost su se opet javili zdravstveni problemi. Borio sam se koliko sam mogao, a da nije toga sigurno bi se borio do samog kraja - izjavio je Aldo tužan što nakon mjesec dana napušta farmu.  

Nije tužan samo Aldo, već i cijela farmerska zajednica u kojoj je stekao titulu omiljenog farmera. 

- Zaslužio je pobjedu. Takvi ljudi je zaslužuju, a ne netko poput mene na primjer. Sigurno da do toga dođem, dala bih mu jedan dio - rekla je Anamarija farmerima okupljenima u kuhinji nakon Aldovog izlaska.

Premda su Alda svi farmeri voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio, te je sa suzom u oku izjavio: 

- Uistinu je bio i ostat će dobri duh farme.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sbeki 14.10.2015.

    Aldo je zdrav. Produkcija farme ga je izbacila, kako bi gurala naprijed Annu i Anamariju. Prisilili su ga da izađe. Jadan potez Nove tv i njene produkcije.

  • milivojka 14.10.2015.

    Definitivno najpozitivnija osoba na farmi, gledala sam ga u Mijenjam ženu, Večera za pet, dobra duša. Nadam se da nije nešto ozbiljno, mada se nikad nezna. Ali najbitnije je zdravlje i želim mu brz oporavak.

  • ivič 13.10.2015.

    on i Ivan su zaslužili pobjedu drugi nitko!Od žena ni jedna sve dvolične,bezobrazne tračaju osim Mirjam!Ali nju če poslati doma a nije bila baš puno aktivna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare