To je to što me zanima!

Skandal! Netko iz bolnice htio vidjeti karton Kate Middleton: 'Ogroman sigurnosni propust'

Navode kako je najmanje jedan član osoblja londonske bolnice pokušao pristupiti privatnoj medicinskoj dokumentaciji princeze Kate
Vidi originalni članak

Princeza Kate Middleton (42) imala je tešku operaciju abdomena u siječnju, a bolnica u kojoj se liječila pokrenula je istragu zbog tvrdnji da je osoblje pokušalo pristupiti njezinoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji. Optužbe su izazvale šok u bolnici u Maryleboneu, koja je poznata po diskretnosti prema svojim pacijentima. Kod njih se liječila kraljevska obitelj, bivši predsjednici, premijeri i brojne slavne osobe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POPLAVA MEMEOVA Princeza Kate i dalje zabavlja društvene mreže: 'Cijela nacija kada se ona napokon pojavi...'

- Ovo je sigurnosni proboj i nevjerojatno štetno za bolnicu, s obzirom na njezin ugled u liječenju članova kraljevske obitelji. Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku palaču odmah nakon što im je skrenuta pozornost na incident i uvjerili su palaču da će provesti istragu. Cijelo medicinsko osoblje je potpuno šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i jako su povrijeđeni što bi njihov kolega mogao biti odgovoran za takvo kršenje povjerenja i etike - objasnio je bliski izvor za Mirror.

Inače, kazneno je djelo za osoblje u državnoj ili privatnoj zdravstvenoj ustanovi da pristupi medicinskoj dokumentaciji pacijenta bez pristanka kontrolora podataka organizacije. Metropolitanska policija nije potvrdila je li obaviještena o optužbama.

- Možemo potvrditi da smo primili izvješće o kršenju i procjenjujemo date nam informacije - rekao je glasnogovornik Ureda povjerenika za informiranje (ICO).

PONOVNO JE UHVATILI Princeza Kate i ranije se igrala s fotkama: Uredila je i portret kraljice Elizabete i praunučadi...

Londonska klinika odbila je komentirati te tvrdnje, ali smatra kako svi njihovi pacijenti bez obzira na status, zaslužuju privatnost i povjerljivost njihovih medicinskih podataka. Naime, bolnica je obavijestila palaču o navodnoj provali čim je otkrivena, rekli su izvori, a smatra se da je Kate bila upoznata s navodnim incidentom.

Prisjetimo se, princeza od Walesa u centru je ogromnog skandala koji već neko vrijeme 'trese' kraljevsku obitelj i cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo. Nisu ju vidjeli od Božića, a onda su sredinom siječnja iz palače javili da je princeza išla na 'planiranu operaciju abdomena'. Tada su najavili i da se Kate neće svojim dužnostima vratiti sve do iza Uskrsa. Dva tjedna nakon javili su da je princeza stigla kući te su već tada krenula nagađanja o tome gdje je princeza, s obzirom da ju nitko nije vidio pri izlasku iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • camargue 20.03.2024.

    U skladu s trendom, svaka šuša se osjeća pozvanom da pokuša saznati što je zapravo na stvari, pa ako može i nešto zaraditi od toga. Svjedoci smo selfija u radikalnim situacijama i okruženjima koji često oduzmu život praznoglavcu koji nastoji snimiti sebe u nemogućim okolnostima i pokupiti još koji lajk. U skladu s time zabada se nos gdje mu uopće nije mjesto, umjesto da se iz poštovanja prema privatnosti ostavi tu ženu na miru da odboluje svoje. Toga ili te koji su pokušali provaliti u medicinsku dokumentaciju s vjerojatnom namjerom prodaje informacija tabloidima i objavom viralno, treba za primjer zatvoriti na 10 godina u stroži zatvor bez mogućnosti skraćivanja kazne.

  • vinja 20.03.2024.

    Ovi Englezi baš nemaju drugog posla nego uporno raspravljati o životima svojih princeza, a mi ih eto, vrijedno pratimo kao da nemamo nikakvih drugih problema.

  • Haen 20.03.2024.

    Daj od....te više , koga boli k za nju i njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare