To je to što me zanima!

'Bomba' i u 43. godini: Kate Moss se 'fotkala' potpuno gola

Britanska manekenka dokazala je da je jednako samouvjerena kao i na vrhuncu karijere. Naime, Kate se fotografirala 'bez ijedne krpice' za časopis W
Vidi originalni članak

U ožujskom izdanju časopis W osvanule su slavne dame Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Donatella Versace, Taraji P. Henson i Kate Moss koja se jedina potpuno skinula. 

Bivša manekenka pozirala je gola, a fotografija je osvanula i na njenom Instagramu. Iako je u mirovini, Kate su mnogi pohvalili da izgleda jednako seksi kao i na vrhuncu svoje karijere. 

Iako Moss prati glas da je razuzdana i nepouzdana, na snimanje nije kasnila, što je iznenadila njene kolegice i fotografe. U intervjuu za časopis osvrnula se i na početak svoje karijere.

- Prvi put sam pozirala gola sa 16 godina i bila sam jako nervozna. Zbog tog snimanja sam upoznala Calvina Kleina i to mi je promijenilo život - rekla je Kate, koja je nekoć bila najplaćenija manekenka na svijetu. 

Kate je otkrio modni agent na njujorškom aerodromu dok joj je bilo samo 14 godina, a njena majka je mislila da se radi o prevari. 

- Rekla mi je: 'Kate, pa ti uopće nisi fotogenična' - ispričala je Moss te dodala da su ju na početku karijere fotografi uvijek htjeli slikati golu, iako tada uopće, kaže, nije voljela svoje tijelo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 03.02.2017.

    Kokain ju je učinio "mladolikom" :)

  • Dredd 03.02.2017.

    U "ožujskom" ili u "ožujačkom" dragi novinari?

  • abcčćdžghijklm 03.02.2017.

    da je i meni obuku proći,dozvolio bi joj da mi p,,,, dok god joj ne dosadi,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare