To je to što me zanima!

'Bond' ima stila: Craig najbolje odjeven frajer u 2012. godini

Craig je s trona svrgnuo trendsetera, nogometaša Davida Beckhama koji je osvanuo na drugom mjestu. Na listi su i Zac Efron, Bruno Mars, Ewan McGregor, Jay-Z...
Vidi originalni članak

Zvijezdi 'Jamesa Bonda' pripala je laskava titula slavnog muškarca koji je imao najbolji osjećaj za modu u 2012. godini. Daniel Craig osvanuo je na prvom mjestu ljestvice časopisa GQ koji je sastavio listu od 25 muškaraca s najviše stila u 2012. godini. Craig je tako s trona svrgnuo trendsetera, nogometaša Davida Beckhama koji je osvanuo na drugom mjestu. Na trećem mjestu nalazi se Zac Efron dok je na četvrtom pjevač Bruno Mars. Na petom je osvanuo Ewan McGregor dok se Robert Pattinson našao na šestom mjestu ljestvice.

Na listi muškaraca s najviše stila nalaze se i Jay-Z, zaručnik Jennifer Aniston, glumac Justin Theroux, Ryan Gosling, frontman benda Maroon 5 Adam Levine i Joseph Gordon Levitt.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ostvaren 30.12.2012.

    tko to odlučuje? i po čemu je najbolje odjeven?!

  • melee 30.12.2012.

    Jes da ima dobar six p al je ružan do zla boga.Gledala sam sve bond filmove do onih u kojima glumi on.Nemam stomak da ih pogledam , započela sam par puta al ne mogu.Ko je njemu menadžer da mi je znati kad ga je tako progurao Pa Višnjić bi bio 10 x bolji od njega!

  • WOMANIZER 29.12.2012.

    pattinson???

Komentiraj...
Vidi sve komentare