To je to što me zanima!

Bono na tronu: Najbogatiji je svjetski glazbenik zbog 'fejsa'

Irskom glazbeniku itekako se isplatilo ulagati u dionice Facebooka što pokazuju i najnoviji podaci prema kojima je po bogastvu pretekao P. McCartneya
Vidi originalni članak

Bono Vox je 2009. godine kupio 2,3 posto udjela u Facebooku za 56 milijuna funti (576 milijuna kuna). Vrijednost njegovih dionica danas se popela na vrtoglavih 940 milijuna funti. 

To znači da je zvijezda hita 'Beautiful Day' u zadnjih šest godina na temelju toga zaradio više nego u cijeloj svojoj glazbenoj karijeri. 

Irski glazbenik tim je pothvatom s trona svrgnuo i Paula McCartneya koji je donedavno slovio kao najbogatiji svjetski glazbenik. No on je sada na drugom mjestu s bogatstvom od 730 milijuna funti, a na trećem mjestu je Madonna s 520 milijuna. 

Prije tri dana Facebook je ostvario svoj rekord. Ovu društvenu mrežu u jednom je danu koristilo milijardu ljudi čime se pohvalio i sam njegov osnivač Mark Zuckerberg. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Linz 01.09.2015.

    Bono je i Bosanac, Alija mu dao bosanskohercegovačku putovnicu.(ja svojim očima vidio) !!!

  • Eva B. 31.08.2015.

    Bono je bassssss bono hahahaha

  • 31.08.2015.

    Najjace mi je kad tako pisu o nekom poznatom i onda kao sad u ovom slucaju napisu, citiram ''autoru hita beautiful day" hahaha kao da je to jedan jedini njegov hit i bas po tome je najpoznatiji, ajde da je on one hit wonder glazbenik onda dobro, ima smisla ali ovako nema nikako. Ne kuzim sto se time uopce htjelo reci, ili nabroji pet hitova ili nemoj niti jedan jer znamo svi tko je bono, nema potrebe za nabrajanjem hitova jer oni uopce nisu relevantni u ovoj prici. Ali dobro, clanak je vjerojatno prepisan tako da je oprosteno, iako taj dio se bas i ne mora prevoditi, ako se mene pita, ovako mi ispadate smijesni, pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare