To je to što me zanima!

Borba sa psorijazom: Kim zbog rana prekriva tijelo puderom...

Kim Kardashian West godinama se bori s psorijazom, što ne skriva od javnosti. Psorijaza joj zadaje prilične probleme.Kazala je kako u posljednje vrijeme sve drži pod kontrolom, te se čini da joj se koža očistila, ali su neki problemi i dalje prisutni.
Vidi originalni članak

Da bi uvijek izgledala besprijekorno dotjerano i uređeno, Kim Kardashian West (38)  pored sebe ima mnoštvo ljudi koji rade za nju i brinu o njezinom imidžu u javnosti.

JAVNO IH OSRAMOTILA Kim tužila brend zbog haljine i dobila 17 milijuna kuna odštete

Zapravo, vrlo su rijetki oni koji su je imali prilike vidjeti bez gomile šminke na licu, ali i tijelo, bez svih popratnih odjevnih komada koji joj pomažu da se utegne i dodatno naglasi obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, sama Kim ponekad svojim obožavateljima i pratiteljima otkrije da nije sve tako savršeno kako se čini. 

Starleta i reality zvijezda godinama se bori s psorijazom koja joj zadaje prilične probleme. Kazala je kako u posljednje vrijeme sve drži pod kontrolom, te se čini da joj se koža očistila, ali su neki problemi i dalje prisutni. 

Na svojim profilima na društvenim mrežama podijelila je fotografiju kojom je pokazala kako izgledaju njezine noge prije nego na njih nanese kremu za samotamnjenje te pitala pratitelje imaju li oni takvih problema kakve joj zadaje psorijaza. 

- Naučila sam živjeti s tim, ne želim da se zbog psorijaze osjećam nesigurno, no ima dana kada mi to smeta, stoga sve prikrijem šminkom za tijelo - kaže Kim.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • darth sidious 07.07.2019.

    ja sam ju vidio bez sminke... jos perem oci sa solnom ili sumpornom kiselinom... neznam koju uzmem,ali svaka je bolja neg ovo to tu tam

  • 07.07.2019.

    Niste u stanju napravit prilog o Đakovackim vezovima,a ovu plasticnu figuru boli ona stvar za Hr i vase tzv novinare copy paste

  • dosla.mala 07.07.2019.

    Da se manje sminka sigurno bi imala i manje problema sa psorijazom. Toliko sminke nije dobro ni povremeno a kamoli svaki dan, sve i da imas savrsenu kozu, od toga koza ode u k vrlo brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare