To je to što me zanima!

Borba: J. Depp će za svoje pse dati sve i ne pita za cijenu...

Johnny obožava te pse. Želi da budu sretni i ne može vjerovati da Amber želi razdvojiti ih - rekao je prijatelj za američke medije. Dodaje da će glumac dati sve za njih
Vidi originalni članak

Amber Heard (30) sudskim je putem tražila da joj pripadne pas Pistol, kojeg je dobila od bivše djevojke. A glumac Johnny Depp (52) želi oba ljubimca.

- Johnny obožava te pse. Želi da budu sretni i ne može vjerovati da Amber želi razdvojiti ih - rekao je prijatelj za američke medije. Dodaje da će zvijezda 'Pirata s Kariba' dati sve za njih ne pitajući za cijenu. Za Johnnyja je, dodaje prijatelj, ovo rat i on će učiniti sve da jorkširski terijeri pripadnu njemu.

Par koji se planira rastati lani je umalo ostao bez ljubimaca kad su ih bez potrebnih dozvola uveli u Australiju. 

Amber je nedavno, nakon samo 15 mjeseci braka, zatražila razvod od Deppa. Optužila ga je za fizičko maltretiranje. Slavni glumac još nije komentirao te navode, a uz njega su stale bivša supruga Lori Anne Allison i djevojka Vanessa Paradis. Opisale su ga kao nježnog muškarca. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ibee 06.06.2016.

    da zeli razdvojiti ih??? i to dva puta👏👏👏

  • deadpool_1 06.06.2016.

    uz njega su stale bivša supruga Lori Anne Allison i djevojka Vanessa Paradis?

  • jelkaa 05.06.2016.

    Vi kao da uzmete tekst sa nekog stranog portala i ubacite u google prevoditelj. Zaposlite nekoga da pročita prije nego nešto objavite

Komentiraj...
Vidi sve komentare