To je to što me zanima!

Bori se za 'Savršenog': Njezin Instagram pun atraktivnih fotki

Emily itekako voli pozirati u badiću, ali i na krevetu, u noćnim klubovima, na prozoru, pa čak i na kuhinjskim elementima. Pratitelji na Instagramu nerijetko je obasipaju komplimentima
Vidi originalni članak

Sudentica Emily Živčić (24) jedna je od kandidatkinja koja će se boriti za Gospodina Savršenog u novoj sezoni showa. Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Kada joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te kao promotorica, piše RTL.HR.

Dovoljno je da uđete na Instagram profil ove mlade dame da biste vidjeli kako 'pršti' atraktivnim fotografijama. Emily itekako voli pozirati u badiću, ali i na krevetu, u noćnim klubovima, na prozoru, pa čak i na kuhinjskim elementima.

Njezinih 50-ak slika pokazuju kako studentica obožava modu, dok nju obožavaju brojni pratitelji na društvenoj mreži pa ju nerijetko obasipaju komplimentima.

'Kakva frajerica', 'Tako si slatka', 'Bomba', 'Zgodna', neki su od komentara, dok joj je jedan korisnik napisao: 'Da je Hugh Hefner živ i ovo vidi, odmah bi na duplerici bila'.

Inače, Emily vjeruje da su iskrenost i uzajamno povjerenje temelj za kvalitetnu vezu, a preferira kreativne i spontane dečke koji imaju dobar smisao za humor te smatra kako joj partner treba ujedno biti i najveća podrška u životu.

Za sebe kaže da je odgovorna, vedra i pozitivna osoba koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje. Svoju besprijekornu liniju može zahvaliti tome što se nekada bavila jazz danceom, a danas je održava jogom i plešući u izlascima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sumpy7 19.08.2019.

    Postoji razlika izmedju atraktivnih i golisavih slika. Nemojte to mjesati...

  • 19.08.2019.

    Evo valjda kako se bliži show počeli smo sa promocijama nove ture "zvijezda". Bravo,super, to nam baš treba kad ih već nema dovoljno

  • mibu 19.08.2019.

    Ta se u životu nije namučila osim sa nekim poslom....😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare