To je to što me zanima!

Boris je otkrio gdje je Tamara danas: Ima obitelj i puno djece

Tamara je bila neprežaljena ljubav mog prijatelja Brune Kovačevića iz srednje škole. Ona danas ima obitelj i puno djece i zna da je pjesma posvećena njoj, otkrio je Novković
Vidi originalni članak

Definitivno je postojala autentična inspiracija za moju novu pjesmu Ines. Inspirirana je  mojom ljubavi, ali nosi i univerzalnu poruku u kojoj će se mnogi naći, rekao je Boris Novković na promociji nove pjesme na Narodnom radiju. 

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka', rekao je da je pjesmu napravio u jednom dahu nošen velikom euforijom. 

- Ines je jedna od rijetkih pjesama koje sam napravio u pet minuta. To mi se dogodilo samo tri puta u životu. Bilo je to na pjesmama 'Vukovi umiru sami', 'U dobru i zlu' i 'Tamara'. Volio bih da Ines ponovi magiju Tamare - rekao je pjevač u čijoj je pjesmi korišten element tanga. 

- U spotu ćemo plesati, ali neću ja, jer moj ples nema veze sa životom - poručio je pjevač koji je u karijeri opjevao brojna imena. Većina poput Elois, Dajane, Nene i Ajše nisu bile stvarne osobe, ali neke su od njih inspirirane stvarnim događajima. 

 - Pjesmu Julija napravio sam s jednim momkom s kojim sam služio vojsku. On je dao ideju o Juliji s kojom se tada dopisivao, a ja sam nadopunio ostalo - rekao je. 

Osvrnuo se i na svoj najveći hit u karijeri, 'Kuda idu izgubljene djevojke'.

- Tamara je bila neprežaljena ljubav mog prijatelja Brune Kovačevića iz srednje škole. Ona danas ima obitelj i puno djece i zna da je pjesma posvećena njoj - otkrio je Boris. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • marionx 12.03.2016.

    zasto ne znamo tko je tamara kao sto znamo tko je selma?

  • Linz 10.03.2016.

    Jel' to znači da je Boris bio u vezi sa Brunom a Tamara se umješala i uprskala stvar ???

  • plik 10.03.2016.

    Tja, stvarno je krasnih pjesama napisao taj Djordje Novkovic...

Komentiraj...
Vidi sve komentare