To je to što me zanima!

Boris Novković napravio duet s Tonyjem Cetinskim

Boris ipak ne vjeruje da će skorašnji Tonyjev koncert u Areni pružiti priliku da otpjevaju duet.
Vidi originalni članak

Pjevač Boris Novković (41) nije se pojavio u društvu supruge Lucije (31) na rođendanskom partyju tjednika Story. Ona je ostala kod kuće brinuti se za sina Nou. Na crvenom tepihu pjevač je otkrio kako je snimio duet s Tonyjem Cetinskim koji trenutačno sudjeluje u glazbenom showu "Hrvatska traži zvijezdu" kao član žirija. Boris ipak ne vjeruje da će skorašnji Tonyjev koncert u Areni pružiti priliku da javnosti pokažu rezultate njihove nedavne suradnje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • andariel 05.05.2009.

    Uspoređivati Borisove pjevačke vještine s Tonyjevim bilo bi isto kad bismo Katju Kušec usporedili s Ivanom Kindl. A da se ušlepava, ušlepava se. Svaka čast na komentaru roccoroker.

  • nokiaa 05.05.2009.

    a što fali borisu i tonyu? jedni su od najboljih hrvatskih pjevaća... postigli su nešto u životu, a ne kao oni novopećeni pjevači/ce koji su danas na sceni, sutra nisu!

  • roccoroker 05.05.2009.

    Boris se uvijek zna dobro ušlepati kad mu baš i ne ide sjajno; onda snimi duet sa onima koji su u tom trenutku IN i dobije svojih 5 minuta slave prekko drugih. Tako je bilo i prošli put sa Severinom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare