To je to što me zanima!

Boris opet lajka Dorisine fotke, a pratiteljima nudi i posebnu besplatnu uslugu: 'Ljubim vas'

Glazbenik Rogoznica je veliku pozornost privukao 'lajkanjem' zadnje fotografije uskoro bivše žene Doris Pinčić uz koju je ona napisala 'S osmijehom kroz dan'...
Vidi originalni članak

Nakon što su krenula šuškanja o prekidu voditeljice i glumice Doris Pinčić (31) i glazbenika Borisa Rogoznice (31), što su na koncu i potvrdili, Zadranin se sada u potpunosti posvetio karijeri.

Iako se već ranije na Instagram profilu javljao pratiteljima i uz gitaru i čašu vina pjevao i čitao njihove komentare te im ispunjavao želje, ovih je dana objavio video u kojemu pjeva pjesmu s posvetom, a priznao je da je pred njim ljeto prepuno nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Prakticki idem s nastupa na nastup. Zato vas molim, prilikom narudzbe pjesama da mi se javite min 7,8 dana prije termina. U inbox mi posaljite: Kome posvecujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite odmah svoj broj mob da vam snimku mogu poslati na wapp. Za one koji ne znaju (a ima ih) wapp je aplikacija, puni naziv "Whats app". Skinite je jer mi je tako najlakse voditi evidenciju kome sam poslao a kome ne. Eto, ova usluga je besplatna s moje strane a najveći poklon mi je vase odusevljenje. Veliki pozdrav, ljubim vas i uzivajte u danasnjoj izvedbi 😘

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

- Narudžba pjesama s posvetom. Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Praktički idem s nastupa na nastup. Zato vas molim, prilikom narudžbe pjesama da mi se javite minimalno sedam, osam dana prije termina. U inbox mi pošaljite: Kome posvećujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite odmah svoj broj mob da vam snimku mogu poslati na wapp - napisao je Boris na toj društvenoj mreži i nastavio: 

- Za one koji ne znaju (a ima ih) wapp je aplikacija, puni naziv 'Whats app'. Skinite je jer mi je tako najlakše voditi evidenciju kome sam poslao, a kome ne. Eto, ova usluga je besplatna s moje strane a najveći poklon mi je vaše oduševljenje. Veliki pozdrav, ljubim vas i uživajte u današnjoj izvedbi -  pojasnio je. 

Ovom objavom, dakako, oduševio je mnoge jer će sada čestitati rođendane svojim najmilijima tako što će im sve najbolje zaželjeti Boris, i to pjesmom. 

- Svaka čast, baš lijepo, majstore - poručili su u komentarima i istaknuli kako je Rogoznica dobra duša. Prošlog tjedna glazbenik je nastupao na terasi jednog restorana u Zadru. Dok su gosti jeli i pili Rogoznica ih je zabavljao pjesmama kao što su 'Divno je biti nekome nešto'... 

Rogoznica je veliku pozornost privukao i 'lajkanjem' zadnje fotografije uskoro bivše žene uz koju je ona napisala 'S osmijehom kroz dan'. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ ROGOZNICOM: 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 04.07.2020.

    ".....ljeto prepuno nastupa." Baš me nasmijalo. Pa ovo nema ni Severina.

  • Linz 04.07.2020.

    Jedno od posljednjih istraživanja, provedeno na Sveučilištu Columbia, otkrilo je da - Muškarci imaju plinove 14-25 puta dnevno, a žene upola manje, iako ženski plinovi više smrde, tvrdi liječnica Margaret Stearn, autorica knjige Embarrassing Medical Problems !!!

  • eltorbe 04.07.2020.

    Sramoti muški rod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare