To je to što me zanima!

Boris vidi Maris na poslu, želi s njom pričati, a ona ga odbija...

Dijana posjećuje Adelu u hotelu te joj ona prizna da spava s načelnikom kako bi joj on zauzvrat spasio sina iz logora. Adela je zbog toga na rubu živaca i srama
Vidi originalni članak

Maris donosi svoju odjeću u prognanički hotel gdje susreće Dživa, koji je poljulja u namjeri da promijeni život. Ipak, Maris pronalazi način da bude korisna te se pridružuje prognanicama u pranju uniformi. Boris je vidi na poslu i pokušava razgovarati s njom, no Maris ga odbija. 

Dijana posjećuje Adelu u hotelu te joj ona prizna da spava s načelnikom kako bi joj on zauzvrat spasio sina iz logora. Adela je zbog toga na rubu živaca i satrvena sramom. S druge strane, Načelnik joj nema nikakvu namjeru pomoći, ali stalno joj iz pohote budi lažnu nadu. 

Judita, iako pogođena Janinom izdajom, zbog uspomena iz djetinjstva odlučuje dati Jani još jednu šansu i pomiriti se s njom. Jana to odbija, naruga se Juditi i njihovo prijateljstvo zauvijek završava. 

Maro se s ratišta obraća Gradu preko radiostanice. Njegovo javljanje Judita i Jana slušaju zajedno, nakon čega ulaze u žestoki sukob oko Mara koji kulminira tako da Jana udari Juditu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare