To je to što me zanima!

Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju folk pjevačicu Kaju Ostojić?! Srbi su objavili fotke

U restoranu su sjedili jedan pored drugog, a koliko god se Kaja trudila biti neprimjetna, između njih su frcale iskre, pišu srpski mediji koji su objavili fotografije hrvatskog tenisača i srpske folk pjevačice
Vidi originalni članak

Kaja Ostojić (39) neko vrijeme je u vezi s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (26), piše Kurir.rs. Pjevačicu i sportaša spojio je zajednički prijatelj. Izvor za Kurir tvrdi kako Kaja najprije nije 'padala' na Ćorićevo udvaranje jer je 13 godina mlađi od nje.

Kurir piše da su u vezi nekoliko tjedana, a viđaju se u Zagrebu i Beogradu. U četvrtak navečer ulovila ih je Kurirova ekipa u restoranu u kojem je goste zabavljao Ljuba Aličić, a fotografije pogledajte OVDJE.

Kako navodi Kurir, Kaja je svog novog dečka odvela u fitnes studio kod prijatelja Nikole Anđelića, koji se pohvalio da je Borna došao u njegovu teretanu. 

U restoranu su sjedili jedan pored drugog, a koliko god se Kaja trudila biti neprimjetna, između njih su frcale iskre. Šaputali su se na uhu, gledali se i smijali jedno drugome, pišu srpski mediji.

NAJNAPETIJI DEJTING SERIJAL U REGIJI:

Idi na 24sata

Komentari 92

  • rocky55555 23.01.2023.

    Sad će Borna odradit malo treninga na starom biciklu pa će onda nabavit noviji.

  • konavodez 22.01.2023.

    Eto ...to je posljedica cjelodnevnih treninga ,neizlaženja sa društvom,općenito neproživljene mladosti...

  • shanik 21.01.2023.

    Zar i ti borna brute...hahaha kakav bedak. Baš ste si par. Mentalno a fiziči je 'posledica'. Tak te ni jedna Zagrepčanka ni htela....

Komentiraj...
Vidi sve komentare