To je to što me zanima!

Borna je slavila uz pjenušac i trpezu s jelima Jamieja Olivera

Svjećice na rođendanskoj torti dizajnerici su pomogli ugasiti sinovi Rafael, Fran, Luka i Borna. Jednoj od najbogatijih Hrvatica gosti su doveli španjolske svirače
Vidi originalni članak

Proslavila sam 44. rođendan više puta. Prvo s obitelji, pa kod prijatelja i na kraju u dobrom društvu u svojem pariškom domu, rekla je Borna Rajić. 

Svjećice na rođendanskoj torti dizajnerici su pomogli ugasiti sinovi Rafael (2), Fran (13), Luka (14) i Borna (16). Jednoj od najbogatijih Hrvatica gosti su doveli španjolske svirače, piše Tportal. 

Uz skupo francusko vino i pjenušac te poslastice Bornina najdražeg kuhara Jamieja Olivera, koje su pripremile njezine vjerne domaćice, pjevalo se i plesalo sve do jutra. 

Nakon brakorazvodne parnice od Luke Rajića dobila je 40 milijuna eura, no zatvorila je svoje butike i ne bavi se modom. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • felipe 17.12.2014.

    nije bolest sve što boli...džaba njoj svi novci!

  • fiore 17.12.2014.

    moda je za nju apstrakcija!

  • ubi.se.od.posla 17.12.2014.

    Ja sada kada bih rekao što mislim moj komentar prekršio bi pravilo broj 8 njihovih pravila komentiranja. Za taj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno bih imao laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako bih sakupio tri, moj korisnički račun bio bi privremeno blokiran.... Ali neću reći da su to najobičnije vucibatine,neću reći još puno stvari koje su ružne nego ću pustiti na volju ljudima da sami razviju maštu i da ja kažem sve a da ništa nisam rekao...jer komentari su ponekad ionako suvišni. Molim da se nitko ne ljuti što se malo igram .

Komentiraj...
Vidi sve komentare