To je to što me zanima!

Borna se skoro razbila dok je na Sinjskoj alci snimala selfie

Životna savjetnica svojim fotografijama voli skupljati lajkove na društvenim mrežama. Borna Rajić se trudi oko svake objave, a sada je otkrivena tajna njezinog savršenog selfija
Vidi originalni članak

Borna Rajić (45) jako je vrijedna kada je u pitanju objavljivanje fotografija na društvenim mrežama.  Životna savjetnica objavi i po desetak 'fotki' dnevno, ulaže velike napore kako bi baš na svakoj ispala savršeno, a sada je otkriveno kako joj to polazi za rukom.

Naime, bivša supruga Luke Rajića 'uhvaćena' je na ovogodišnjoj Sinjskoj alci u vrlo neobičnoj pozi. Borna je kod slikanja selfija pokazala akrobatske vještine, a rezultatom se pohvalila na društvenim mrežama.

Podsjetimo, ona je nedavno u Splitu imala rasprodaju svojih kreacija. U noćnom klubu Renate Sopek životna savjetnica zadovoljno je trljala ruke nakon noćnog šopinga. Pohvalila se da je uspjela 'više prodati nego se mogla nadati'. Borna je nudila krpice iz svoje prve kolekcije za tristotinjak kuna. Nakon predstavljanja 2011. za njih je u dvjema zagrebačkim trgovinama tražila po 5000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • 19.08.2016.

    borna molim te savjetuj me kako da te prestanem žaliti.

  • octopus 19.08.2016.

    Gospođo Borna, Nisam snažan kao Švarceneger niti sam lijep kao Di Caprio, ali zato ližem kao Lesi. Pa, ako...

  • 19.08.2016.

    Životna savjetnica= to u prijevodi znači da se razvela od bogatog muža, pokupila brdo love, ništa ne radi u životu i ljudima koji rade dijeli savjete

Komentiraj...
Vidi sve komentare