To je to što me zanima!

Bosanski doručak Madi draži od bogatih uštogljenih jahtaša

Oduševili su je zgodni dečki na Hvaru, ali njoj su od nabildanih torza draži štreberi. Natjecateljica 'Top modela' nakon cjelonoćnog tulumarenja voli omlet i tursku kavu
Vidi originalni članak

Natjecateljica druge sezone RTL-ova showa 'Hrvatski Top Model' s prijateljicama ljetuje na Hvaru. Mada Peršić (23) šali se kako će joj zbog tulumarenja trebati godišnji odmor u rodnom Zagrebu. Nedavno je dala četvrtu godinu na Medicinskom fakultetu s prosjekom ocjena 4.8, a želja joj je specijalizirati kirurgiju.

- Ovo ljeto planiram svratiti i do Raba. Obožavam plažu, ali kupanje mi je dosadno. Više volim picigin ili odbojku na pijesku - kaže hiperaktivna Mada. 

Oduševili su je zgodni dečki na Hvaru, ali njoj su od nabildanih torza draži štreberi.

- Najljepšu stvar prijateljicama i meni priredili su dečki iz Bosne. Poslije napornog tulumarenja napravili su nam omlet, jaje na oko sa šunkom i tursku kavu. Bolji su od bogatih i uštogljenih jahtaša - smije se Mada. 

Manekenstvo je i dalje zanima, ali zanemarila ga je zbog fakulteta.

- Ne sramim se što sam previše popila i pozdravljala ljude na brodovima dok smo snimali emisiju 'Top Modela' u Hvaru. Takav sam tip, samu sebe znam zabaviti i u tome ne vidim ništa loše - zaključila je Mada. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • diego ladonde 26.07.2011.

    Još češ ti imati iznenađenja od Bosanaca.

  • Niky1304 24.07.2011.

    Bosanac ne mora nužno značit i musliman, ima nas koji živimo u Bosni i jedemo svinjsku šunku jer smo katolici....

  • kimmi 24.07.2011.

    koji glupi naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare