To je to što me zanima!

Bosutski bećari predstavljaju svoj novi spot 'Gdje smo sad'

Taj se singl nalazi na albumu “Budi tu” koji je za Croatia Records objavljen prošle jeseni. Pjesmu su napisali članovi benda Ivan Šebalj i Marin Bando
Vidi originalni članak

Bosutski bećari, vlasnici hitova Sad kada došla si, Želim te noćas, Trebam te još i Budi tu, predstavljaju novi singl i spot “Gdje smo sad”. Taj se singl, kao i svi spomenuti, nalazi na albumu “Budi tu” koji je za Croatia Records objavljen prošle jeseni. Pjesmu su napisali članovi benda Ivan Šebalj i Marin Bando, a kao supotpisnik glazbe i aranžmana pridružio im se njihov producent Branimir Jovanovac. Redatelj spota je Marko Zeljković Zelja koji režira spotove Opće opasnosti i mnogih drugih bendova s područja Slavonije.

Bosutski bećari su jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj, a da je tome tako potvrđuje i podatak da su nedavno nastupili na tamburaškom all stars koncertu u dubrovačkom Revelinu s Mejašima i Slavonia Bandom. Njihov spot s klapom Cambi “Sad kada došla si” jedan je od najgledanijih tamburaških spotova na YouTube-u s nešto manje od 5 milijuna pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.04.2015.

    Intenzivna "tamburizacija" hrvatskog glazbenog prostora, ne znam što reći...hrvatska urbana glazba nema šanse pred Rozgom, Huljićem, Severinom s jedne strane, bosanskim i srpskim narodnjacima s druge strane, tamburicama s treće i Bralićima s četvrte.

  • SanelaHodak 28.04.2015.

    Ma to je legenda!

  • Vražićak 28.04.2015.

    Palac gore !

Komentiraj...
Vidi sve komentare