To je to što me zanima!

Botoks i silikoni: Popravljaju se Stallone, Ciganović i Travolta...

U prošlosti su bili seks simboli, a sada su Stallone, Travolta i Rourke postali simboli plastike, silikonskih usana i lica punog filera. Pokušajem uljepšavanja doveli se do neprepoznatljivosti.
Vidi originalni članak

Iako se najčešće priča o slavnim ženama koje su pretjerale s estetskom kirurgijom, izuzetak nisu ni mnogi poznati muškarci. Naime, u borbi sa godinama koje su ih stizale, krenuli su pretjerivati s filerima i botoksom kako bi prekrili bore i izgledali mlađe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najpopularniji estetski popravci među muškarcima su operacija nosa, zatezanje kapaka, liposukcija, operacija smanjenja grudi i presađivanje kose, a Sylvester Stallone (73) i Jean Claude Van Damme (59) samo su jedni od njih koji su se podvrgnuli raznim zahvatima. 

Mickey Rourke (67) koji je 80-tih bio pravi seks-simbol, danas za svoj izgled može zahvaliti liftingu i zatezanju, te ubrizgavanju filera.

Glumac Ray Liotta (64) dugo se borio s ožiljcima na licu koji su posljedica akni iz tinejdžerskih dana, a izuzetak nije ni John Travolta (65), koji je također nekoliko puta posjetio estetskog kirurga. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • NaIvka1 01.11.2019.

    Bolje bi odgovarao naslov zategnuti 'muskarci' jer ovaj mickey... majko mila

  • 01.11.2019.

    Znam da ce me sad puno vas popljuvat, ali toliko seksipila u ovom Stalloneu da ga ni taj botoks nije pokvario.

  • škver 01.11.2019.

    Nedaj mi takvog popravljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare