To je to što me zanima!

Bourdain kremiran u tajnosti: Njegov će pepeo uzeti supruga

Izvor blizak pokojnom njujorškom kuharu izjavio je kako bi njegov pepeo u Ameriku trebao stići u petak. Za organizaciju pogreba trebala bi se pobrinuti njegova bivša supruga Ottavia s kojom je dobio kćer Ariane
Vidi originalni članak

Kuhar i voditelj CNN-a, Anthony Michael Bourdain prošlog tjedna je preminuo u 61. godini života. Iako se očekivalo da će njegovo tijelo biti prebačeno u Ameriku, kremirali su ga u Francuskoj.

Izvor blizak pokojnom njujorškom kuharu izjavio je kako bi njegov pepeo u Ameriku trebao stići u petak. Za organizaciju pogreba trebala bi se pobrinuti njegova bivša supruga Ottavia Busia (52) s kojom je dobio kćer Ariane (11).

ARIANE BOURDAIN Bivša žena pokojnog kuhara: 'Naša curica je jaka i hrabra'

Supružnici posljednjih godina nisu bili u dobrim odnosima, no nikada se nisu službeno razveli i zato je Ottavia legalno njegova najbliža rodbina. 

Antonyjevo je tijelo pronađeno u hotelskoj sobi u Francuskoj, a istražitelji su objavili da je Bourdain počinio samoubojstvo.

ISTRAGA U TIJEKU Otkriveni novi detalji o smrti kuhara Anthonyja Bourdaina

Iako povod njegova samoubojstva još nije poznat, pojavilo se nekoliko teorija, a jedna od njih je i da si je život oduzeo zbog nesretne ljubavi. Nekoliko dana prije njegove smrti, internetom su počele kružiti fotografije njegove djevojke Asije Argento (42) s novinarom Hugom Clementom (28) kako zagrljeni šeću Rimom, a francuski su tabloidi napisali da je par u vezi, iako to nikada nije potvrđeno. 

Nakon što su fotografije obišle svijet, vjerni Bourdainovi obožavatelji optužili su glumicu da je upravo njena ljubavna veza razlog zbog kojeg je Anthony počinio samoubojstvo. Talijanska glumica odma je obranila od negativnih komentara na društvenoj mreži gdje se emotivnom porukom oprostila od kuhara.

'PRIJE SAMOUBOJSTVA' Bourdainova djevojka uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca

-  Anthony je davao cijelog sebe u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati riječima. Njegova obitelj je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost - napisala je glumica. U javnosti se nagađalo da je veza s Asiom, 'gurnula preko ruba' kuhara. 

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke seksa zaboravili

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 14.06.2018.

    Ubiti se zbog jedne žene!? A gdje su sve ostale ?

  • I.r.a. 14.06.2018.

    Nikad neviruj zeni pogotovo njihovim suzama.

  • TIHA VODA 14.06.2018.

    Tražio si ljepotu i istinu u najvažnijoj kategoriji materijalnog postojanja: hrani. No , izgleda da su te , kao i većinu pjesničkih duša , nadvladale sile sumraka hrane ( fast food). Priuštio si nam u svojim emisijama trenutke koji su nam približili razne kulture, razne ljude i hvala ti na tome. Počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare