To je to što me zanima!

Božidar Alić: Bit ću strog, ali i najbolji tata na svijetu

Glumac se trudnoćom šokirao više od Sande. Uzbuđen je i sada suprugu voli kao nikada nikog do sada. U njenim očima vidi sjaj novog života
Vidi originalni članak

Trudnoća njegove supruge Sande (38) je najljepši dar koji je Božidar Alić (54) mogao dobiti za Božić. Sanda, koja je u desetom tjednu trudnoće, za Jutarnji list otkrila je kako se glumac više od nje šokirao kad su saznali da će dobiti bebu. Alić u supruginim očima sada vidi sjaj novog života i shvatio je da ju voli kao nikada nikoga u životu. Na prvu je htio sina, ali sad mu više spol bebe nije bitan već se on i supruga jedino nadaju da će dijete biti zdravo. Par je već odlučio i kako će sina nazvati Ratimir, po Alićevom pokojnom ocu, ili Petar Krešimir, po hrvatskom kralju. Ako bude kćer nazvat će ju Zdenka, po glumčevoj pokojnoj majci. Bebi će kum biti glumac Mladen Čutura, Božidarov prijatelj. Alić će biti na porodu gdje će Sandi pružati podršku. Dijete će odgajati u hrvatskom kršćanskom duhu, biti će strog i misli da će biti najbolji tata na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • siscanka 03.12.2009.

    lijepo je to sto je zena trudna. ali nekakvo narodno pravilo je da se o trudnoci ne prica dok ne prode osjetljivo prvo tromjesecje. pogotovo kada su roditelji malo stariji, pritom mislim na buduceg oca. trudnici zelim normalnu i ugodnu trudnocu a buduci tata neka malo smiri hormone.

  • darkan 03.12.2009.

    ovo je kreten na kvadrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare