To je to što me zanima!

Božo Vrećo na Braču pozira u suknji i štiklama, obožavatelji mu poručuju: 'Ti si heroj ulice'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Božo tradicionalno provodi ljetne odmore u Hrvatskoj. Fotografiju je u kratkom roku lajkalo više od dvije tisuće ljudi, a pratiteljicama su torba i cipele 'top'
Vidi originalni članak

Glazbenik Božo Vrećo (37) često se javi pratiteljima na društvenim mrežama, a ovoga ih je puta počastio nizom fotografija na kojima pozira u zelenom topu i crnoj suknji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stajling je upotpunio velikom torbom i visokim štiklama. 

Božo ljetne odmore provodi u Hrvatskoj, a na Instagram profilu otkrio je da je trenutno na Braču. 

ISKLESANA LINIJA Božo Vrećo fotkao se u donjem rublju i pokazao razne tetovaže

Fotografiju je u kratkom roku lajkalo više od dvije tisuće ljudi. 

'Tko zna, zna', 'Koja ljepota i elegancija', 'Heroj ulice', 'Diva', ' Torba i cipele su top' 'Ti si predivan' - samo su neki od komplimenata koje su mu pratitelji ostavili u komentarima.

 

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Ercegovka100% 20.07.2021.

    Ne daj ga Bože u mraku sresti

  • zigx 14.07.2021.

    Ma je , demokracija,je,slobodno je, tko voli, nek ga gleda, sluša...ali tu psihijatar ima posla, mensčini....mađutim , to je njegova stvar....ne radi nikom zlo....osim možda....hm,hm...TU mediji moraju biti odgovorni što ovakvo ponašanje prezentiraju kao normalno, e, tu je sad već tricky....koje vrijednosti , načine, mjerila vrijednosti, tu snose odgovornost mediji.....tko želi da mu je djetetov uzor Vrećo? Koji roditelj?.O tom bi se dalo..ja mislim da ipak nije sve normalno......da se ovo mora ipak okarakteriizirati kao , ako ništa, marketing, privlačenje publike, ili možda kao ipak devijantno ponašanje  koje ima neki uzrok....nije sve osov+bnost i personality u pozotivnom smislu riječi, osobnost je imao i HItler...ite kakav personality,pa?

  • nnjmkd 14.07.2021.

    Krampus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare