To je to što me zanima!

Braća Liam i Noel Gallagher će ponovno nastupati zajedno?

Ako se uspiju dogovoriti, braća bi trebala ponovno zajedno nastupiti dogodine u kolovozu u engleskom Knebworthu. Dobili su ponudu da naprave dva velika koncerta
Vidi originalni članak

Liam (40) i Noel (46) Gallagher navodno su dobili ponudu da naprave dva velika koncerta povodom 20. obljetnice debitantskog albuma ‘Definately Maybe’ grupe Oasis. Ako se uspiju dogovoriti, braća bi trebala ponovno zajedno nastupiti dogodine u kolovozu u engleskom Knebworthu. Posvađali su se i razišli 2009. te još međusobno ne razgovaraju.

Liam je nedavno izjavio da se Oasis raspao iz "stvarnih razloga" te je opovrgnuo glasine da su se razišli samo kako bi zaradili više nakon što se ponovno okupe.

- Slušajte, sve će ispasti onako kako bude. Ovo je ozbiljna stvar. Čuo sam priče i da smo se razišli samo kako bi zaradili više kada se vratimo. Noel je još Noel, a ja sam još ja. Pa neću se promijeniti za milijun funti. Za 30 milijuna možda i hoću - rekao je Liam Gallagher. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • POTPEC 16.09.2013.

    Kao muzičari su oky, ali Bože moj ogavnih li faca. Oče li se dogovoriti za ova dva koncerta. Oče. U pitanju su velike pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare