To je to što me zanima!

Braća odabrala dvije Nikoline, a Vinko i Zoran dvije Marije...

U Zagorju je Marina odlučila svog odabranika Zorana odvesti u razgledanje Zagorja, a kada su sjeli na klupu, razgovarali su o planovima za budućnost
Vidi originalni članak

Na leđa istarskog poete palo je breme konačnog izbacivanja. 

- Cure, znate li vi koliko je ovo teška odluka? - kazao je Zoran Mariji i Sanji. 

- Sanja, imaš jako puno potencijala u životu, posebna si osoba i jako lijepa cura - rekao je Zoran te dodao da mu treba pomoć jer se ne može odlučiti pa je uzeo i bacio novčić  Marija je bila glava, a Sanja pismo. A onda je zastao i rekao da mu ljubav nije spala na to da baca novčić.

 - Na knjige sam napisao koja ostaje, a koja odlazi. Obećajte mi da ćete nakon ovog ostati prijateljice i da ćete sa mnom ostati prijatelji - započeo je Zoran, a Marija je bila ta koju je odlučio ostaviti na svom imanju, napisavši joj posvetu. 

- Nikad te neću zaboraviti… - rekao je Sanji na odlasku mladi Istrijan.

U Baranji je došlo vrijeme da Zvonko odabere svoju djevojku. 

- Znaš i sam da sam se trudila, ali nije išlo… - odmah ga je prekinula Danijela te dodala da joj je drago što nije ispao neki playboy i nije išao od cure do cure. 

- On je našao ljubav svog života, a to je Nikolina. Želim im svu sreću svijeta i da imaju bebače -  iskreno je komentirala Danijela Zvonkovu odluku.

Baćinska jezera spokojno su čekala susret novopečenog para Sonje i Andre. 

- Kako to da si mene odabrao? - upitala ga je Sonja, na što joj je Andre iskreno rekao da mu ona baš nekako paše. 

- Vidjet ćemo što će biti dalje, bit će nešto, ako bude, svaki dan je novi dan. Ako ništa ne bude, ostat ćemo dobri prijatelji! - rekao je Andre te joj je odlučio pokazati romantična mjesta koja još nije vidjela.

Mlađi Baranjac Danijel odveo je Nikolinu na romantičan ručak uz Dravu. 

- Sviđa mi se ovdje, predivno je. Mogla bih ovdje živjeti. Imaš i jako dobre roditelje koji su te lijepo odgojili - rekla mu je Nikolina.

- Ti si se meni dopala na prvi pogled, pametna si, zgodna i iskrena - rekao je.

- A jesi spreman prihvatiti moje dijete? - upitala ga je Nikolina, a Danijel joj je rekao da je, ali da bi želio imati još djece.

Vinko je bio na sto muka jer je morao odlučiti ide li kući Davorka ili Marija. 

- Cure moje, nisam cijelu noć spavao, teško mi je. Što je manji krug, to je teže odlučiti -  započeo je Vinko te udijelio komplimente Mariji, kao i Davorki.

- Vi ste žene snova, ali jedna mora otići, a srce je odlučilo da Marija ostaje - kazao je Vinko dodajući da u Marijinoj blizini njegovo srce drugačije kuca.

 - Ako bude vjenčanja, kuma sam, to nemojte zaboraviti! - rekla je na kraju Davorka novom paru. 

- Presretna sam što sam zadnja ostala i što sam gazdarica Vinkovom imanju. Ma osjećam se kao kraljica! - otkrila je Marija.

Zoran je Mariju, kao svoju odabranicu, odlučio odvesti u Poreč te ju je iznenadio kupivši joj lančić s privjeskom pištolja, koji je poželjela. 

- S Marijom i sa mnom može još svašta biti', rekao je mladi književnik. 'Mislim da bi on čak i mogao biti onaj pravi -  otkrila je Marija.

Danijela je čekala možda najteža odluka koju je trebao donijeti – Nikolina ili Vedrana

- Žao mi je, Vedrana, ali ti napuštaš moju farmu. Tvrd si orah - rekao joj je Danijel.

 - Znala sam da ću ja ispasti jer sam uvijek iskrena i direktna - kazala je Vedrana. 

- Ako uspijem, ostao bih s Ninom, ako ne, ostat ćemo dobri prijatelji -  zaključio je Danijel, a Nikolina se rasplakala kada ih je Vedrana napustila jer su se zbližile.

Vinko je svoju odabranicu Mariju odlučio odvesti na izlet u Sinj te joj pokazati ljepote grada, a nije se sramio ni udijeliti joj komplimente. 


 U Zagorju je Marina odlučila svog odabranika Zorana odvesti u razgledanje Zagorja, a kada su sjeli na klupu, razgovarali su o planovima za budućnost. 

- Šest mjeseci ćemo biti na moru, a šest mjeseci kod tebe -  kazao joj je Zoran, na što je Marina odvratila da to nije loša ideja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pernica 20.10.2017.

    sve ove žene bi se odmah udale ali problem je u muškarcima - oni se u tim godinama teško odlučuju na brak , boje se obaveza , vole slobodu ili misle da će naći neku i bolju pa na kraju ostanu sami

  • andy77 19.10.2017.

    Meni ova Marija djeluje kao Anja iz prošlogodišnje emisije, u blažem obliku, naravno.

  • UrsaMinor 19.10.2017.

    U hrvatskim jeziku nema množine za vlastita imena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare