To je to što me zanima!

Braća se pomirila? Princ William i princ Harry razgovarali nakon dugo vremena poslije sprovoda

Nakon završetka povorke, princ William i Harry ušli su u kapelicu St. George kako bi se posljednji put oprostili od djeda no, redoslijed sjedenja bio je postavljen tako da braća sjede jedan nasuprot drugome
Vidi originalni članak

Princ William i princ Harry sastali su se 'oči u oči' prvi put nakon godinu dana na sprovodu voljenog djeda, princa Philipa.

POGLEDAJTE VIDEO 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na samom početku ceremonije, odnosno u povorci iza Land Rovera koji je prevozio tijelo pokojnog vojvode, braća su bila razdvojena. Između njih stajao je rođak kojeg su mnogi opisali kao 'tampon zonu' između prinčeva.

Nakon završetka povorke, ušli su u kapelicu St. George kako bi se posljednji put oprostili od djeda no, redoslijed sjedenja bio je postavljen tako da braća sjede jedan nasuprot drugome. 

OBITELJ SE DANAS OPRAŠTA Detalji sprovoda princa Philipa: Prisustvovat će 30 ljudi, kraljica razdvojila Williama i Harryja...

Princ Harry sjedio je sam, s obzirom na to da njegova supruga Meghan Markle nije mogla prisustvovati sprovodu zbog rizika od letenja u visokom stadiju trudnoće. Princ William sjedio je kraj supruge Kate Middleton koja je imala ključnu ulogu kao 'mirotvorka' među braćom.

Prilikom izlaska iz kapelice St. George, princ Harry i William našli su se rame uz rame te ih je kamera uspjela snimiti kako razgovaraju. Pokraj njih nalazila se Williamova supruga Kate koja je izgleda svoju ulogu odradila vrlo uspješno. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Slavonka60 18.04.2021.

    Tako i treba biti, najljepše je kada je obitelj složna. I kad postoje razmirice pokazati obostranu volju i želju da se to riješi. Nažalost, ponekad je nemoguće ako jedna strana to želi a druga ne. Znam nekoliko takvih primjera.

  • Globale 18.04.2021.

    Zivio William

  • mimizagreb 18.04.2021.

    Daj Bože da se pomire i svako dobro im želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare