To je to što me zanima!

Bračni par zajedno ima 320 kg: 'Želimo djeci pružiti bolji život'

Ljube i Goran, roditelji dvoje djece, žele izgubiti kilograme ne bi li si popravili samopouzdanje i vodili kvalitetniji život. Prijavili su se u show 'Život je na vagi' jer im se svidjela prva sezona
Vidi originalni članak

U drugoj sezoni 'Života na vagi', koja počinje 4. studenog u 20 sati na RTL-u gledatelji će upoznati i supružnike Bartulović iz Kaštel Novog. Ljube i Goran već godinama imaju problem s viškom kilograma, a prijaviti u show odlučili su se kako bi svojoj djeci pružili šansu za bolji život.

Ljube ima 26 godina, a s viškom kilograma se bori od ranog djetinjstva i u 'Životu na vagi' bi voljela izgubiti 70 kg. Zbog pretilosti ima problema sa zdravljem pa joj je to jedna od glavnih stavki zbog kojih se prijavila, ali isto tako želi vratiti samopouzdanje i osmijeh na lice.

Njezin suprug Goran, s kojim ima dvoje malodobne djece, po zanimanju je tesar. Problemi s kilogramima počeli su još u pubertetskoj fazi, a zbog kroničnog nebavljenja sportom te loše prehrane, s godinama su postajali samo veći. Htio bi izgubiti od 50-70 kilograma te smatra da bi se tada mogao u potpunosti posvetiti svojoj supruzi i djeci.

Na prijavu u show ponukali su ga kandidati prve sezone jer je shvatio da nikad nije kasno za promjene.

Ljube i Goran zajedno imaju preko 320 kilograma, a kako će teći njihova životna transformacija, vidjet će se od 4. studenog u 20 sati kada na RTL-u kreće nova sezona showa 'Život na vagi'. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • papađima 29.10.2017.

    Sretno...vama a i ostalim kandidatima

  • Damnatorum 29.10.2017.

    Poznajem ih i nažalost imam osjećaj da prijava nije imala nikakve veze s zdravljem već isključivo novcem.

  • 29.10.2017.

    ko cuva djecu da mi je znati,kilaza je zderanje,izuzetak hormonski poremecaj,u mladosti sam bila i lijepa i zgodna,sada stara konf.broj 44 nisam ni ruzna ,ne dam se....kad vidim ovakve ne mogu vjerovati sta rade od sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare