To je to što me zanima!

Brad i Angelina boje se bandi: Dali 1,3 mil. kuna za osiguranje

Čuli su da bande iz Rusije i Italije po Francuskoj pljačkaju domove bogatih stranaca pa su cijeli svoj dvorac i imanje stavili pod videonadzor i angažirali bivše specijalce
Vidi originalni članak

Pokriven je svaki milimetar imanja, u pojedine dijelove dvorca može se ući samo identifikacijom otiska prsta. Dvorac je zaštićen kao neka utvrda u filmovima o Jamesu Bondu, otkrio je poznanik para.

Brad Pitt (47) i Angelina Jolie (36) toliko se boje za svoju sigurnost da su dvorac u Francuskoj i imanje oko njega stavili pod videnadzor te plaćaju bivše djelatnike specijalnih vojnih postrojbi da čuvaju posjed.

Par se odlučio 'iskeširati' 1,3 milijuna kuna za moderni sustav osiguranja jer su čuli da bande iz Rusije i Italije po Francuskoj pljačkaju domove bogatih stranaca. 

- Bivši specijalci motre imanje poput sokolova, patroliraju cijeli dan i noć te pregledavaju što su kamere snimile - dodaje poznanik. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nona2301 19.09.2011.

    imam puno, puno manje ali mirno sapavam...i ne bih se mijenjala...sve ima svoju cijenu

  • beebee 19.09.2011.

    da sam ja toliko bogata, toliko poznata, i imam djecu itekako bi me bilo strah i to ne samo bandi koje pljačkaju, lako za njih. dala bi ja i malo više love za osiguranje i još nisam sigurna da bih mirno spavala

Komentiraj...
Vidi sve komentare