To je to što me zanima!

Brad i Angelina planiraju usvojiti dječaka iz Etiopije

Iako uskoro trebaju dobiti blizance, Angelina Jolie i Brad Pitt svojoj obitelji planiraju dodati još 'boje'. Već par godina žele usvojiti dječaka iz Etiopije
Vidi originalni članak

Iako uskoro trebaju dobiti blizance, Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (44) svojoj obitelji planiraju dodati još "boje". Par navodno već nekoliko godina želi usvojiti dječaka iz Etiopije.
- Posvojenje je trebalo uslijediti nakon što su prošle godine usvojili Paxa, ali planovi su im se promijenili nakon što je Angelina saznala da je trudna. Glumica je već daleko dogurala s procesom posvojenja prekrasne bebe koja je osvojila njeno i Bradovo srce, ali odlučili su pričekati do rođenja blizanaca - otkrio je američkom magazinu OK! izvor blizak hollywoodskom paru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • A1977 19.06.2008.

    \"Iako uskoro trebaju dobiti blizance, Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (44) svojoj obitelji planiraju dodati još \"boje\". Par navodno već nekoliko godina želi usvojiti dječaka iz Etiopije....\". Mislim da par ne zeli nista vec samo Angelina...a ovaj siroti cupka kak ona pucne prstima...e Brad...kaj ti je falilo s Anistonicom....!!!???

  • slay22 19.06.2008.

    De nek i mene usvoje.

  • user_25460 19.06.2008.

    pa šta vam je!koliko su lijepi izvana takve su im i duše.ne razumijem kako su ljudima iritantni oni koji čine dobro, a oni koji se fale da su u ženu ulupali 200000 eura im valjda super.da je više ljudi kao što su ovi dvoje svijet bi bio puno ljepši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare