To je to što me zanima!

Brad i Angie dizajnerici dužni milijune: Zbog njih sam propala

Soudant je postavljala rasvjetu u njihovom domu. Tužila ih je i sud je odlučio da joj tvrtka slavnog bivšeg para mora isplatiti milijunski iznos. Tvrdi da su joj 'naštetili ugledu i uzrokovali propast'
Vidi originalni članak

Uzrokovali su mojoj kompaniji financijsku propast i naštetili mi ugledu, rekla je dizajnerica rasvjete Odile Soudant koja je par tužila. 

Ona je tražila od Angeline Jolie (42) i Brada Pitta (53) da joj plate oko 4 milijuna kuna. Soudant je postavljala rasvjetu u njihovoj vili u francuskome mjestu Chateau Miraval.

- Htjeli su od mene da smislim kako da dobiju što više prirodnog svjetla u kući tijekom dana - objasnila je dizajnerica.

Tvrdi da je vili povećala vrijednost, a nije potpisala ugovor s parom. Pariški sud presudio u korist Soudant, a osim računa koji nisu plaćeni, Brad i Angie Francuskinji moraju platiti dodatnih 450.000 kn zbog štete koju su nanijeli njezinom ugledu.



Inače, Jolie i Pitt su pokrenuli brakorazvodnu parnicu prošle godine, a sada su ju obustavili zbog financijskih razloga.

- Imaju puno nekretnina, a puno je i područja koja nisu definirana predbračnim ugovorom - izjavio je britanskim medijima jedan od poznanika slavnog para.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20.08.2017.

    Možda je rasvjeta bila loša.

  • medeki 19.08.2017.

    Moramo čuti i njih, možda nisu bili zadovoljni poslom!

  • Vlad 19.08.2017.

    Kad dođe do podjele djece... Nadam se da je paran broj :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare