To je to što me zanima!

Brad i Angie odveli su djecu na lutkarsku predstavu na brodu

Gledalište ovog malog kazališta je na vodi, a predstave se izvode na riječnom brodu. Mjesta ima za 50 gledatelja. Maddox, Pax i Zahara nisu bili uz svoju obitelj
Vidi originalni članak

Tijekom boravka u Londonu, Angelina Jolie (36) i Brad Pitt (47) svoje slobodno vrijeme provode s djecom na različitim događanjima. Dan nakon što su viđeni u trgovini biciklima, Angie i Brad djecu su izveli na lutkarsku predstavu u Richmondu. 

Roditelji su trogodišnje blizance Knoxa i Vivienne odveli na predstavu 'Three Little Pigs and the Wolf'. S njima je bila i 5-godišnja Shiloh koja je hodala ispred roditelja dok su oni pazili na blizance. 

Gledalište ovog malog kazališta je na vodi, a predstave se izvode na riječnom brodu. Mjesta ima za 50 gledatelja. Čini se da dječaci Maddox (10) i Pax (7) , te Zahara (6) nisu bili zainteresirani za gledanje predstave. 

Brad Pitt u Londonu snima svoj novi film 'World War Z'. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_107575 15.08.2011.

    aaaaaaaaaa kako je mrsava :(((((((( grozno ,cackalica

  • anaangela 15.08.2011.

    Slažem se da je ovo jedna od najglupljih vjesti ikad. Pa ipak nisam mogla odoliti i kliknula sam da pročitam članak. Šta ću kad sam ovisna o glupostima - čak ću i izaći na izbore.

  • anaangela 15.08.2011.

    Sva njihova biloška djeca liče na Jon Voighta tj. didu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare