To je to što me zanima!

Brad i Angie počastili društvo s ručkom za skoro 30 tisuća kn

Društvo je jelo janjetinu, pili su najbolje šampanjce i vino. Par se nije prethodno najavio pa je osoblje restorana bilo u šoku kad su vidjeli tko im je došao u goste
Vidi originalni članak

Dok su ostali razmišljali kako će podijeliti račun, Brad Pitt (48) i Angelina Jolie (37) pet svojih bliskih prijatelja i dvojicu zaštitara počastili su ručkom za blagdan u četvrtak. U restoranu pored doma koji su iznajmili u Surreyu, društvo je jelo janjetinu, pili su najbolje šampanjce i vino. Sve su platili 27,900 kuna. 

- Osoblje restorana nije moglo vjerovati kada su vidjeli tko je došao u restoran. Nisu se prethodno najavili - rekao je izvor. 

Osim što su uživali u curryju u restoranu, par je hranu naručio i u svoj dom. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hrvoje82 08.06.2012.

    obzirom da su zajedno teško preko nekoliko 100-tina milijuna $, i da im je pola love po bankama i kamatama gdje mjesecno kapa novih 100.000$, iskreno mislim da je ova svota za ovaj ručak jednaka kao da ja za svoj rođendan kupim paketić SMOKIJA za 2,99 i podijelim ekipi.

  • baš_je 08.06.2012.

    možda je cuga bila -po zlato-. ima i pametnijih stvari za objaviti o njima od onoga što im se u četvrtak nalazilo u probavnom traktu. odabrali su način života koji su odabrali i jedna od po meni rijetkih dobrih stvari je brdo love ( a upitno je koliko je i to dobra stvar). neka uživaju. nisu nikoga ugrozili. dapače vlasniku restorana su napravili promet koliko bi se inače okrenilo u tjedan dana.

  • smele 08.06.2012.

    "ostali su razmisljali kako ce podijeliti racun.." restoran gdje je ceh za njih sedmero izasao cca 4000 eura, sigurno je elitniji.. tako da ni drugi gosti sigurno nisu dosli u takav tip restorana i razmisljali kako ce skupit da plate racun!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare