To je to što me zanima!

Brad i Angie u svađi: Ona na svadbu želi zvati bivše muževe

Angie na vjenčanje želi pozvati Billyja Boba Thorntona i Jonnyja Lee Millera. Brad joj je rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston, kaže bliski prijatelj para
Vidi originalni članak

Strani mediji pišu da će se par vjenčati u svojoj vili u Francuskoj s čijim su preuređenjem nedavno završili. Brad Pitt (48) i Angelina Jolie (36) navodno se svađaju jer se ne mogu dogovoriti koga će sve pozvati na svadbu. 

- Angie je rekla da na vjenčanje želi pozvati svoje bivše supruge Billyja Boba Thorntona i Johnnyja Lee Millera. Brad se nije pretjerano uzrujao, samo joj je smireno rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston - kaže prijatelj para. 

Zaruke su potvrđene nakon što su Angelinu u muzeju u Los Angelesu vidjeli s dijamantnim prstenom na ruci koji prije nije nosila. Glumac je prvo okupio svu djecu, a onda je Angelini predao prsten i zaprosio ju. Dijamantni prsten koji Angie nosi na ruci Brad je platio 2.8 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lronaleonić 28.04.2012.

    sve se čini da će se oni vjenčati kako bi se mogli rastati. Medijska pažnja zagarantirana.

  • lovebarca2406 28.04.2012.

    a boze prve slike.i cime oni nas zamaraju:hoce li angelina dovesti svoje bivse muzeve i je li brad ljut na nju

  • Eny_1 28.04.2012.

    nek si kupe po burek sebi i djeci i eto im... ljudi pripremite se da će sad novinari pisat svaki dan mjesec dana prije i nakon svadbe.debilane

Komentiraj...
Vidi sve komentare