To je to što me zanima!

Brad i Jolie žele usvojiti dijete iz Kine i uče mandarinski jezik

Osim glumačkog para, mandarinski jezik navodno je počelo učiti i njihovo šestero djece te Angelinin otac John Voight. Par navodno planira posvojiti dijete iz Kine
Vidi originalni članak

Brad Pitt (49) i Angelina Jolie (37) iznenada su počeli pokazivati veliko zanimanje za Kinu i počeli s učenjem mandarinskog jezika, pišu britanski mediji. Njihovi prijatelji tvrde da će im učenje jezika itekako koristiti jer namjeravaju posvojiti još jedno dijete. Glumački par navodno ovoga puta želi da ono bude iz Kine. Osim njih, mandarinski jezik uče i njihovo šestero djece te Angelinin otac John Voight.

- Brad i Angelina računaju da će Kina uskoro biti najmoćnija zemlja na svijetu kao i da je to zemlja najveće i najstarije svjetske kulture. Njihovi prijatelji smatraju da će njihovo sljedeće posvojeno dijete biti iz Kine jer su postali opsjednuti tom zemljom - otkrio je izvor.

Par je dosad posvojio dječaka Maddoxa (11) iz Kambodže, djevojčicu Zaharu (7) iz Etiopije i dječaka Paxa (8) iz Vijetnama. Imaju i troje biološke djece, kći Shiloh (6) te blizance Knoxa i Vivienne (4).

Idi na 24sata

Komentari 26

  • snork 04.02.2013.

    nije mi ovo simpatično. pa ne možeš se posvetiti svakom ni da imaš pet pasa, a ovo su ipak djeca, ljudi.

  • životjelijep 03.02.2013.

    Trebali bi ih posvojiti bar još dvadesetak koliko su trulo bogati. Sigurno ih neće sama hraniti prati i peglati.

  • riff 03.02.2013.

    to polako vuče na kolekcionarstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare