To je to što me zanima!

Brad na crvenom tepihu Angie ponosno hvatao za stražnjicu

Za 68. dodjelu Zlatnih Globusa Angelina se odlučila za smaragdnozelenu Versaceovu haljinu u kojoj je blistala. Glumica i Brad Pitt pred svima su se mazili
Vidi originalni članak

Pred hotel Beverly Hilton u Los Angelesu stigli su u crnoj limuzini s neprobojnim staklima. Angelina Jolie (35) i Brad Pitt (46) na 68. dodjeli Zlatnih globusa mahali su obožavateljima i potpisivali autograme. U smaragdnozelenoj Versaceovoj haljini i nakitu koji sama dizajnira s Bradom se mazila na crvenom tepihu. On ju je cijelo vrijeme hvatao za stražnjicu, a Angelini to nimalo nije smetalo. Bila je nominirana za glavnu ulogu u filmu 'Turist', ali nije osvojila nagradu. Dodjelu je vodio komičar Ricky Gervais, koji je kritizirao filmove 'Turist' i 'Seks i grad' zbog poražavajućih kritika koje su dobili. Četiri nagrade pripale su filmu 'Društvena mreža', koji govori o Facebooku. Robert De Niro (67) dobio je nagradu za životno djelo, a Natalie Portman (29) za ulogu u 'Crnom labudu'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • krista 14 18.01.2011.

    angelina je lijepa

  • frčka 18.01.2011.

    brad, moja je bolja.... prava slavonska... :))

  • poppy 18.01.2011.

    Hvatao je za stražnjicu!? Pa, meni ne liči ni približno kao hvatanje. Držao je ruku nisko, skoro na stražnjici al to nije hvatanje. Zar bi bilo bolje da joj je prebacio ruku preko ramena!? Lijep su par, bez obzira na Angien loš odabir haljine i Bradovu novu frizuru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare