To je to što me zanima!

Brad "opalio šamar" Jen: Ljubav s Angie ne umire

Hollywoodski glumac opet se u intervjuu osvrnuo na svoju ljubav prema Angelini s kojom je ostvario ono što je želio: Postao je otac šestero djece
Vidi originalni članak

Brad Pitt (45) ovu godinu završava premijerom filma od kojeg se puno očekuje "The Courious Case of Benjamin Button". Nakon predstavljanja dao je intervjuu L.A Timesu gdje je pričao i o privatnom životu. Glumac je istaknuo kako ljubav s Angelinom nikad neće umrijeti niti izgubiti svoj sjaj.
- Tragično je da svaka ljubav ukjlučuje i gubitak te osobe. Što je veća ljubav, veći je i gubitak. Iskreno tek sada osjećam tu ljubav s osobom s kojom jesam i s djecom koju imam. I bez obzira što će se dogoditi, vrijeme provedeno s njom je neprocjenjivo - izjavio je Brad. Tako je indirektno poručio bivšoj supruzi Jennifer Aniston da je s novom partnericom pronašao pravu ljubav. Što se tiče djece, Brad je dodao kako je uvijek sanjao o očinstvu. Navodno je brak s Aniston puknuo upravo zato što ona nije htjela djecu.
- Težio sam tome da postanem tata, a s Angelinom je to bio prirodan slijed događaja - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Telullah 31.12.2008.

    Ništa na njoj nema umjetno, sve je prirodno. Obožavam ih

  • Andriana 28.12.2008.

    Lijepi, zgodni, dragi, ovakvi, onakvi..... Ma daj, stvarno su već naporni. Kog đavla stalno izlaze u javnost. Dragi Brade, lijepo je što voliš svoju ženu, al brate mili voli je doma u svoja četiri zida!

  • teas96 27.12.2008.

    Angie je jepa , ljubomoran si ti živčani parizer što ti nisi mršav , pretpotstavljam da si debeo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare