To je to što me zanima!

Brad Pitt glumit će u drugoj sezoni serije 'Pravi detektiv'

Serija 'Pravi detektiv' prati dva policijska detektiva iz Louisiane i Texasa koje tumače Matthew McConaughey i Woody Harrelson, koji 17 godina rade na jednom slučaju
Vidi originalni članak

Glumac inače ne igra u serijama, ali ulogu je prihvatio jer ga je scenarij oduševio. Brad Pitt (50) je otkrio da će zaigrati u drugoj sezoni popularne serije 'Pravi detektiv'. Posljednji put je gostovao u seriji 'Prijatelji' prije 13 godina.

Serija 'Pravi detektiv' prati dva policijska detektiva iz Louisiane i Texasa koje tumače Matthew McConaughey i Woody Harrelson, i istražuje njihov osobni i profesionalni odnos tijekom 17-godišnjeg lova na jezivog ritualnog ubojicu. 

McConaughey, koji je nedavno dobio Oscara u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa', i kao detektiv Rust Cohle niže samo pozitivne kritike. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cudak 14.03.2014.

    gledo prve tri epizode, dosta zanimljivo, iako se malcice presporo razvija slucaj i opcenito ne volim taj retrospektivni nacin, ali sve u svemu dosta dobra serija...bradov fan bas i nisam pa mi ova informacija nije neki preveliki plus...

  • Adisibila 14.03.2014.

    Preporučujem svakome tu seriju, odlična je.

  • Kalea 14.03.2014.

    Odlična serija, no nakon Breaking Bad-a, teško da će više netko moći ponoviti takav uspjeh. I nikako mi se ne uklapa Brad Pitt tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare