To je to što me zanima!

Brad Pitt na humanitarnoj priredbi vratio se Jennifer

Bivši supružnici pomirili su se na domjenku iza pozornice 'humanitarke’ za Haiti. Brad i Angelina neće se zajedno pojaviti na dodjeli Oscara
Vidi originalni članak

Domaćin humanitarne akcije Hope for Haiti Now bio je George Clooney (48), najbolji prijatelj Brada Pitta (46). Clooney je na akciju, u petak u Los Angelesu, osim Brada pozvao njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston (40). Navodno je htio da se sretnu. Časopis OK! objavio je da su se Brad i Jennifer pomirili na domjenku iza pozornice. Angelina Jolie (34) tad je bila u New Yorku na snimanju za Vanity Fair. Prijatelji Angeline i Brada tvrde da oni ne prekidaju, ali da su bili kod odvjetnika zbog predbračnog ugovora. Navodno su se konzultirali o podjeli imovine i skrbništva nad djecom u slučaju prekida. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 1,7 milijardi kuna. Hollywoodski zlatni par neće doći na dodjelu Oscara u ožujku. Angelina će tad u Italiji snimati film “The Tourist” s Johnnyjem Deppom. Prijatelji tvrde da će glumica u Europu doći s Bradom i djecom - Maddoxom (8), Zaharom (5), Paxom (6), Shiloh (3) te blizancima Knoxom Leonom i Vivienne Marcheline (1). Jolie i Pitt zaljubili su se 2005. na snimanju “Gospodina i gospođe Smith”. Brad je tad pet godina bio u braku s Aniston. Angelina tvrdi da nije bila s Bradom sve dok se nije rastavio.

JON VOIGHT: NE RASTAJU SE , TO SU BESMISLICE
Angelina i Brad nisu konzultirali odvjetnike kako bi dogovorili raspodjelu imovine i skrbništvo nad djecom. To su besmislice, kaže Jon Voight (71). Angelina s ocem godinama nije bila u dobrim odnosima jer je varao njezinu majku. Pomirili su se lani, na nagovor Brada Pitta.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ablazeko1 28.01.2010.

    joj ajd malo te svoje naslove uskladite s tekstom, ubitačni ste,

  • 28.01.2010.

    Komentirala sam ono što piše u ovom članku, a piše da je otac varao majku. A to što je on mislio da njoj treba psihička pomoć - možda ju on, ipak, bolje poznaje ..??!!

  • user_41038 28.01.2010.

    Brat Pit je baš presrećan sa dve ribe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare